10 dolog, amit nem tudtál Rihannáról

Boldog 35. születésnapot!

1988. február 20-án látta meg a napvilágot korunk egyik legismertebb és legtehetségesebb énekesnője, Rihanna, aki Robyn Rihanna Fenty-ként van anyakönyveztetve. Az énekesnő, divattervező, üzletasszony, filantróp, Barbados oktatási, idegenforgalmi és befektetési ügyekért felelős rendkívüli és meghatalmazott nagykövete a már említett Barbadoson született és ott is nőtt fel. Születésnapja alkalmából pedig elhoztunk néhány érdekességet.

1. 39 különböző dallistát rakott össze Super Bowlos fellépésére

Gőzerővel készült 2023-as Super Bowl fellépésre az énekesnő, aki elmondása szerint 39 különböző dallistát állított össze a 13 perces fellépésére, melyből ígyis olyan slágerek maradtak ki, mint az S&M vagy a Pon De Replay.

2. Egy lelkész szerint Rihanna zenéjével kínoznak a pokolban

Egy TikTokos lelki pásztor állította azt hetekkel ezelőtt, hogy egy rövid időre meghalt és a pokolba került (érdekes…). Majd, arról beszélt, hogy odalent többek között Rihanna zenéjével kínozzák az embereket, sőt, egy külön helyiség van arra, hogy ezt megtegyék, ahol szól a zene.

3. 5 évig nem állt színpadra

5 év után tért vissza a közönség elé a már emlegetett Super Bowl fellépésén, előtte hosszú évekig nem lépett színpadra.

4. A Sziget Fesztivál egyik legnagyobb visszhangú koncertjét adta

Sokan kritizálták az egyébként óriási showműsort, amit az énekesnő 2016-ban elhozott hazánkba a Sziget Fesztivál keretein belül. Igaz, valószínűleg a magyar közönség még nem állt készen az Anti lemezét támogató turnéját majdnem egy az egyben elhozó énekesnőre, de azért be kell vallani, hogy profi és minőségi koncertet adott.

5. Segített kitakarítani egy étteremben, miután záróra után maradtak barátaival

 Az énekesnő nem olyan régen hat barátnőjével tartott csajos estét egy New York-i Michelin-csillagos kaviározóban, a Caviar Russe-ben, ahol a vacsora éjszakába nyúlt, és megkérték az éttermet, hogy hadd maradjanak zárás utánig. Rihanna, miután elfogyasztották a vacsorájukat, ott maradt a dolgozókkal, és segített nekik kitakarítani az éttermet, illetve összepakolni a székeket és az asztalokat.

6. Ketchupot dobott piacra

Ketchup Or Makeup, vagyis Ketchup vagy Smink névre keresztelt kollabbal rukkolt elő Rihanna tavaly augusztusban. A dropot 25 dollárért, átszámolva kicsit több, mint 10 ezer forintért lehet megvásárolni, és hat darab, kívülről teljesen ugyanolyan ketchupos tasakot tartalmaz. A különbség annyi, hogy van, amelyikben Rihanna Gloss Bomb nevű szájfénye van, és van, amelyikben tényleg ketchup.

7. Ilyen csodálatos fotókkal jelentette be első gyermekét
8. 2. babájával várandós

Az idei Super Bowl félidős műsorban az is kiderült, hogy nem csak a színpadon érzi magát komfortosan az énekesnő, hanem a kicsik között is, ugyanis az első másodpercben lerántotta a leplet, hogy várandós 2. gyermekével is.

9. Nemzeti hős hazájában

Nem akármilyen megtiszteltetésben volt része Rihannának, ugyanis csupán 33 évesen nemzeti hőssé avatták hazájában, Barbados-on. A Karib-térségben található szigetország 2021. 11. 30-án vált köztársasággá, és ennek az ünnepségnek a részeként tüntették ki az énekesnőt a fővárosban.

10. Kiakadt, amikor koncertjén Pokemon Go-ztak

Franciaországban meggyűlt a baja a közönséggel, ugyanis az első sorokban azt látta, Pokemon Go-znak rajongói, miközben ő a színpadon próbál beleadni mindent. Ennek hangot is adott a koncert közben:

Nem szeretném látni, hogy a csajotoknak vagy pasitoknak sms-t írtok, sem azt, hogy pokémonokat fogdostok!