Jillian Rossi hangjával és üzenetével próbálja meghódítani a világot

Jillian Rossi, a Long Island-ról származó, de jelenleg Los Angelesben élő énekes-dalszerző, erőteljes, magabiztos hangjával lépett a zenei színtérre, hogy megmutassa önmagát a világnak. Rossi a zene szerelmese, és a pop világában a test pozitivitását képviseli, remélve, hogy megváltoztathatja a „pop lány” külsőjére vonatkozó sztenderdeket. Gen Z tagjaként Jillian ügyesen használja az internetet és a közösségi médiát, és minden új kiadványával újra és újra virális momentumokat generál TikTokon.

Jillian úgy fogalmaz, hogy az a küldetése, hogy visszaállítsa a hangsúlyt a popzenében a hangra, a vokálokra. Jelenleg balladákat, és olyan dalokat ad ki, amiket ‘banthems’-nek nevez, ami két stílus keveréke, az érzéki, lírai én és a modern pop-köntös ötvözése.

Az előadó az első független pop előadó, aki két egymást követő dalával megugrotta a 100 ezres előre lementést, kezdve a kritikai elismerést is bezsebelő és vírusként terjdeő Fever Dream című dalával. Jillian további lendületet szerzett, amikor Alicia Keys Girl on Fire című dalát adta elő, majd saját eredeti dalával lépett fel a legendás Billy Joel előtt, aki Taylor Swift-hez hasonlította Jilliant.

A feltörekvő énekesnőt Madison Beer mutatja be egy szélesebb közönségnek idén, ugyanis a napokban jelentették be, hogy Jillian nyit majd Jann mellett a The Spinnin Tour c. 50+ állomásos világturnénak európai részén. Hozzánk legközelebb Bécsben lép majd színpadra az énekesnő, amire ezen a linken keresztül lehet jegyeket vásárolni.