Emo rave-pop: Yaeger nyitja Zara Larsson turnéját

Yaeger jelenleg az egyik legnépszerűbb művész Svédország rádióiban. Az előadó első kislemezének tekinti a Shit We Do For Love c. dalát, amit az Icona Pop-pal készített el – ez pedig megszilárdította pozícióját a zeneiparban. Tavaly októberben mutatta be debütáló EP-jét, ami a Jaguar címet kapta, most pedig Zara Larsson Venus nevű turnéjának előzenekara lesz. De nézzük meg, mire számíthatunk az extravagáns énekesnőtől.

Yaeger művésznévét már mindenki ismeri hazájában, Svédországban, ugyanis nehezen lehet nem észrevenni, mennyire népszerű feltörekvő tehetségről van szó. A Jaguart maga az előadó, polgári nevén Hanna Jäger és Sebastian Furrer jegyzi, aki olyan előadókkal dolgozott már együtt, mint Avicii, Loreen vagy Ed Sheeran. Az EP merész, és a dance pop stílust fedezi fel – az előadó maga pedig úgy írja le stílusát, hogy „emo rave pop”.

A Jaguar arról szól, hogy mi lesz az emberrel, amikor különböző románcok között ugrál. Magányos voltam, de mindig emberek és barátok vettek körül. Egy ideje úgy éreztem magam, mint egy magányos, hajléktalan macska, random városokban kószálva és zenét írva. Mindeközben sok őrült dolog történhet. Azonban ebben sok szépség is rejlik. Így született meg ez az EP.

Euforikus hangzás írja körül stílusát, sokszor szívbemarkolóan nyers dalszövegekkel – ezzel fogja bemelegíteni Zara Larsson közönségét is egész EU/UK turnéján is, ugyanis az egész turnén együtt zenélnek majd. A nyitány alatt körülbelül 5-6 dalra számíthatunk majd, nem lepődnénk meg azon sem, hogyha debütáló középlemezét az elejéről a végéig előadná. A koncertsorozat legközelebb Budapesthez a szomszédos Bécsbe érkezik, nyáron pedig a SZIN-re érkezik Zara is.

jegyek // Facebook esemény