Egy hajszál választotta el Jann-t attól, hogy ő képviselje Lengyelországot a 2023-as Eurovíziós Dalfesztiválon

Most pedig Madison Beer turnéját nyitja.

Az 1999-ben született, mindössze 29 Jann egy lengyel énekes és dalszerző, aki a zenei színtér egyre növekvő tehetségeként vált ismertté. Az előadó 8 testvér egyike és akkor kapott először reflektorfényt, amikor egy lengyel valóságshowban szerepelt családjával. 16 évesen Írországba költöztek, ahol több lehetősége volt zenei karrierjére fókuszálni – először művészeteket kezdett tanulni, de végül ott hagyta az iskolát, hogy kizárólag zenéjére összpontosítson. A fiatal művész karrierje dinamikusan indult, és gyorsan szerezte meg a hallgatók tetszését sajátos hangjával és tehetségével.

Első kislemeze 2020-ban jelent meg, Do You Wanna Come Over címmel, majd 2022-ben debütáló EP-jét is piacra dobta, Power címmel. 2023-ban pedig egy hajszál választotta el attól, hogy ő képviselje Gladiator c. dalával Blanka Rodeo-ja helyett az Eurovíziós Dalfesztiválon hazáját, Lengyelországot – az énekesnővel készült interjúnkat itt tudjátok csekkolni. Az előadó igazán karizmatikus előadására és dalára több, mint 45 millióan voltak eddig kíváncsiak hivatalos platformjain, Spotify-on például a számláló 37 milliónál jár jelenleg.

Stílusa friss és sokszínű, és a pop, az elektronikus zene és a modern hangzásvilág elemeket vegyíti, ami egyedi hangzást eredményez. Ez mutatkozik meg legutóbbi kislemezein is, a Charisma, The Letter vagy a Need a break c. dalokon.

Élete egyik legnagyobb lehetősége vár rá februárban, ugyanis Madison Beer előzenekara lesz a The Spinnin Tour európai szakaszán, köztük például a bécsi koncerten is – jegyek itt. Az énekes az összes európai állomáson jelen lesz, kezdve 2024. február 24-el, egészen március 25-ig, ahol több ezer ember ismerheti majd meg extravagáns munkásságát.