Többen akartak jegyet venni Taylor Swift francia koncertjeire, mint a párizsi olimpia megnyitójára

Nagyobb várakozás övezi a The Eras Tour francia állomásait, mint az olimpia nyitányát.

Két igencsak jeles esemény is lesz idén tavasszal és nyáron Franciaországban: az egyik a párizsi olimpiai játékok, a másik pedig Taylor Swift koncertjei, aki a The Eras Tour keretein belül látogat el a francia fővárosba és Lyonba. Természetesen mindkettőt hatalmas érdeklődés övezi, azonban az adatok szerint az utóbbit egy kicsit nagyobb.

Az Agence France-Presse beszámolója szerint ugyanis többen próbáltak jegyet venni az énekesnő fellépéseire, mint az olimpia megnyitó ünnepségére. Míg Taylor hat showjára több, mint 6 millióan, azaz koncertenként több, mint 1 millióan akarták bebiztosítani a helyüket, addig a nyitó ceremóniára összesen 1,2 millóan igyekeztek belépőt vásárolni.

De ez még nem minden: egy felmérés szerint, amit ugyancsak az AFP hozott nyilvánosságra, nagyobb várakozás övezi azt, hogy milyen változások lesznek a The Eras Tour dallistáján, mint azt, hogy ki lép majd fel az olimpia július 26-án megrendezésre kerülő nyitányán. 

Az énekesnő május 9-én lép fel először Párizsban, ami azért is különleges, mert ezzel veszi kezdetét az egész világot leigázó és rekordokat döntögető koncertsorozatának európai szakasza. Ekkor derül ki majd, hogy milyen változások lesznek a showban, és melyik dalok kerülnek bele a legújabb, The Tortured Poets Department című albumáról. 

Európában olyan városokba látogat el még Taylor, mint Stockholm, Madrid, Lisszabon, Amszterdam, Milánó, Hamburg, Varsó, vagy éppen a szomszédos Bécs, ahol három koncertet is ad augusztus 8-án, 9-én, és 10-én.