5 év után a Super Bowl-on lép először színpadra Rihanna

Az énekesnő 2018-ban lépett fel utoljára nyilvánosan.

Az elmúlt évek során Rihanna egy kicsit visszavonult a zenétől, hiszen a legutóbbi albumát 2016-ban dobta piacra, az utolsó nyilvános fellépése pedig a 2018-as Grammy-n volt. Ez idő alatt főként a Fenty Beauty nevű sminkbirodalmát építette, és idén édesanya is lett, most azonban úgy tűnik, visszatér, méghozzá nem is akárhogyan: ő lép ugyanis színpadra a jövő évi, 57. Super Bowl félidejében. 

Az énekesnő és az NFL a közösségi oldalainkon jelentették be a hírt egy képpel, melyen egy focilabdát tart:

A meccs jövő február 12-én kerül megrendezésre az arizonai Glendale-ben, a hírek szerint pedig Rihanna a lehető legnagyszabásúbb show-t fogja elhozni a nézőknek abban a kicsit kevesebb, mint negyed órában, amit a félideji fellépők kapnak.

Bőven lesz miből válogatnia a dallistához, hiszen a karrierje során 8 albuma jelent meg, és számos listavezető slágert tudhat magáénak, mint például az SOS-t, az Umbrella-t, a Rude Boy-t, az Only Girl (In the World)-öt, az S&M-et, a We Found Love-ot, a Diamonds-t, vagy éppen a Work-öt, hogy csak párat említsünk. 

És hogy számíthatunk-e tőle addigra új zenére? Azt egyelőre nem tudni, viszont a Vogue-nak nemrég mesélt arról, hogy mennyire máshogy áll az új albumához, mint az eddigiekhez. 

Teljesen máshogy állok az új albumomhoz, mint előtte. Autentikus lesz, jó móka számomra, és nem helyezek magamra akkora nyomást

– mondta.

Az idei Super Bowl fellépői Dr DreSnoop DoggEminemMary J. Blige és Kendrick Lamar voltak, előtte pedig olyan előadók álltak színpadra a félidőben, mint The WeekndKaty PerryLady GagaShakira és Jennifer LopezMadonna, a Maroon 5, vagy éppen Beyoncé.