Erre számíthatunk az Imagine Dragons mai Szigetes fellépésén

Valószínűleg ezekkel a dalokkal készülnek a hazai közönségnek.

Már több részt publikáltunk az „Erre számíthatunk…” cikksorozatunkból, ami szorosan kapcsolódik a Sziget 2023-as etapjához: például átvettük már YUNGBLUD, Niall Horan, de a ma koncertet adó Florence + The Machine setjét, illetve a napokban közzétesszük még Billie Eilish, illetve Lorde várható dalait is – a mai részben pedig átvesszük az újra Magyarországon koncertező Imagine Dragons 17 dalát.

A srácok, mint ahogy fentebb is írtuk valószínűleg 17 dallal készülnek – pont úgy, mint a napokkal ezelőtt lezajlott Untold Fesztiválon is ennyi dallal léptek színpadra. Érdekesség, hogy a legtöbb dalt, összesen 4 darabot még mindig az Evolve lemezükről adnak elő, míg a két legújabbról, a Mercury Act I-ról 3-at, a folytatásáról 2-t, a Night Visions-ről szintén 4-et, az Origins-ról pedig 3 dalt hallhatunk majd, míg a Smoke + Mirrors-ról csupán egy darabot.

A koncert a My Life című dalukkal fog kezdődni, és a Radioactive után újra a My Life reprise, a Walk The Wire c. dallal lesz vége. A buli első negyedében felcsendül majd a Believer, a Thunder és a Whatever It Takes is, de mellettük hallhatjuk majd az It’s Time, az I’m So Sorry, a Birds, a Follow You és a Natural c. dalokat is.

Várhatóan a hazai koncerten este várhatóan 20 fok körül alakul majd a hőmérséklet, így kérdéses, hogy itthon is megvillantja-e a frontember a felsőtestét, amivel az elmúlt időszakban virális lett TikTokon, illetve Twitteren is.

A koncert egyébként ilyenkor már a félidejénél jár majd, és a Whatever It Takes-szel folytatódik, amit a Sharks, az Enemy, a Bad Liar, a Demons, és az On The Top Of The World követ.

A záró részhez tartozik majd a Bones, illetve a Radioactive – utóbbiról pedig már beszéltünk. Érdekesség, hogy a fesztiválos koncertjük nem igazán tér el a saját bulijuktól, igazából a 17 helyett 21 dallal lépnek színpadra.