Zendaya nem tartja kizártnak, hogy egyszer újra zenét adjon ki

A sztár egyetlen albuma több, mint 10 éve jelent meg.

Zendaya manapság már kizárólag a mozivásznon és a tévéképernyőn nyújtott alakításainak köszönhetően örvend hatalmas sikernek, de volt egy időszak, amikor énekesnőként is kipróbálta magát. Mint rengeteg más ex-Disney sztár, például Miley Cyrus, Demi Lovato, vagy éppen Selena Gomez, a csatornánál töltött évei alatt ő is piacra dobott egy albumot, azonban az ő karrierje ezután más irányt vett.

Lassan egy évtizede, hogy ilyen szinten abbahagyta a zenélést, és azóta csak olykor-olykor a filmjeihez és a sorozataihoz készült betétdalokban hallhatjuk a hangját – most viszont elárulta, hogy nem tartja kizártnak, hogy egyszer újra zenét adjon ki.

A színésznő Jennifer Hudson műsorának a vendége volt, ahol elmondta, hogy a mai napig zenél csak úgy, a maga szórakoztatására, de nem tartja kizártnak, hogy egyszer a nagyközönség is hallhassa a dalait.

Szeretek zenét csinálni csak úgy, magamnak, de ha úgy adódna, és pont jól jönne ki az időzítés, lehet, hogy újra kiadnék valamit

– nyilatkozta.

A stúdióban persze azonnal hatalmas lett az öröm és az ujjongás, így a sztár gyorsan hozzá is tette, hogy ez nem valószínű, hogy egyhamar be fog következni.

De nem most! Ne őrüljetek meg! Talán egyszer, valamikor. Meglátjuk.

Arról is mesélt egy kicsit, hogy miért hagyott fel évekkel ezelőtt az énekesi karrierjével. Elmondása szerint a zene mindig is különleges helyet foglalt el a szívében, azonban, amikor ez a hobbija az üzlettel kezdett el keveredni, az már szimplán nem volt jó szórakozás számára.

Mindig is különleges volt számomra a zene, de úgy érzem, az, hogy benne voltam a zeneiparban… Nem mondanám, hogy kiölte belőle a mókát, de ha összekeverjük a zenét az üzlettel, annak nem mindig lesz jó vége.

Zendaya első és egyetlen albuma 2013-ban, 17 éves korában jelent meg Zendaya címmel, rajta a Replay című dalával, ami több ország toplistájára is felkerült. Azóta olyan szerzeményekben énekelt, mint A legnagyobb showman című filmhez készült Rewrite the Stars, vagy az I’m Tired, mely az Eufória című sorozatában csendült fel.