Rihanna elárulta, miért nem jelent meg még az új albuma

Egy igazán ütős lemezzel szeretne visszatérni az énekesnő.

Még soha nem váratta ennyit Rihanna a rajongóit az új zenéjére, mint most. Egy évtizede még volt, hogy évről évre új albummal örvendeztette meg őket, mostanra azonban már nem kevesebb, mint nyolc éve várunk a soron következő, kilencedik lemezére. Persze ez idő alatt sem unatkozott az énekesnő, ugyanis anyai örömök elé nézett, és a szépen építgette a saját szépségbirodalmát a Fenty Beautyval, de azért a zenét sem hanyagolta el teljesen.

Nemrég még azt nyilatkozta az Interview magazinnak, hogy egyelőre nincsen készen az új anyag, most pedig az Extra TV-nek árulta el, hogy miért vár ennyit vele. Elmondása szerint dolgozik rajta, de ennyi év kihagyás után muszáj egy igazán ütős koronggal visszatérnie – pont ezért nem jelent még meg.

Zseniális lesz. Muszáj annak lennie. Ez az egyetlen oka annak, hogy még nem jelent meg. Ha nem érzem úgy, hogy készen van, akkor nincs kész. Meg akarom mutatni rajta fejlődésemet. Kísérletezni akarok rajta, kiélvezni a folyamatot, és azt szeretném, hogy tényleg lássák az emberek, hol is tartok most az életemben

– ecsetelte.

Hogy hallhatunk-e a dalai között majd egy-két közreműködést? Ezt még maga a sztár sem tudja.

Amúgy sincs túlságosan sok közreműködésem, szóval, ha lesz is rajta, annak mindenképpen különlegesnek kell lennie. Majd ezt akkor fogom tudni, ha kész a lemez.

Riri korábban azt nyilatkozta, hogy a dalokon még dolgozik, de az anyag képi világa már összeállt a fejében, és rengeteg ötlete van hozzá, így reméli, hogy ezek segítenek majd neki befejezni az albumot.

Lehet, hogy ezúttal ez a kulcsa a dolognak. Lehet, hogy az ötleteim a képi világgal kapcsolatban elvezetnek a zenéhez, amit készítenem kell.

A sztár utolsó lemeze az Anti volt, melyen olyan slágerek kaptak helyet, mint a Work, a Needed Me, vagy éppen a Love on the Brain. Ebben az évtizedben összesen mindössze három dalban hallhattuk: 2020-ban a PartyNextDoorral közös Believe It-ben, 2022-ben pedig a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! című filmhez készült Lift Me Up-ban és Born Again-ben.