Egy bukott angyalról szóló képregény filmadaptációjában szerepelhet Margot Robbie

Az alkotást Olivia Wilde rendezné.

Újabb képregény filmadaptációja érkezhet a mozivászonra, méghozzá nem más, mint az Avengelyne. Az alkotást Olivia Wilde rendezné, ha minden jól megy, a címszerepben pedig Margot Robbie-t láthatnánk, és az ő produkciós cége, a LuckyChap felelne érte, akik olyan sikerfilmeket hoztak el nekünk a közelmúltban, mint a Barbie, vagy éppen a Saltburn. A Deadline információi szerint a tárgyalások még folynak, de már az utolsó stádiumban vannak.

Deadpool atyja, Rob Liefeld képregénye egy angyalról szól, aki a gonosz erőkkel veszi fel a harcot, így gyakran találja szembe magát különböző démonokkal és szörnyekkel. Ő a mennyország legrettegettebb harcosa, aki már a pokolba is betört, és magával az ördöggel is megküzdött.

Azonban Avengelyne egy bukott angyal, ugyanis Isten száműzte az országából, miután megkérdőjelezte az emberiség iránti szeretetét. Az angyali képességeitől megfosztották, azonban az ereje és a vére megmaradt, mely csodákra képes. Az erejét arra használja, hogy a Földet járó démonokkal harcoljon, és ő az emberiség utolsó reménysugara a közelgő Armageddon során.

Avengelyne története azért fogta meg ennyire a közönséget, mert a megváltásról szól, amivel mindannyian tudunk azonosulni. Egy bukott angyal a főszereplő, akit arra ítéltek, hogy az emberiséget szolgálja, a Föld pedig egy idegen hely számára, így bele kell olvadnia a környezetébe, hogy megmentse magát, és az emberiséget is. A dilemmákkal teli útját kellő humorral megfűszerezve ismerhetjük meg

– foglalta össze a képregényt az alkotója. 

A film a Warner Bros. stúdió gondozásában készül, a forgatókönyvet pedig a Szegény párák című alkotásért is felelős Tony McNamara írja.