Mától elérhető a Harry Styles fanfiction által inspirtált film Magyarországon is

Magyar szinkron is érkezett a filmhez.

2022 augusztusában számoltunk be a hírről előszőr, miszerint érkezik a Harry Styles/One Direction fanfiction alapján írt könyv filmes adaptációja, a The Idea of You – ezt itthon A rólad alkotott kép címmel tudjuk felkeresni mától. A nagysikerű könyv magyar változatát filmes borítóval a Maxim Könyvkiadótól tudjátok előrendelni – a megjelenési dátum május 5-e lesz.

Azóta pedig már a megjelenése előtt rekordot döntött az alkotás és természetesen azt is tudjuk, hogy a Bíbor szívek és a Vörös, fehér és királykék sztárját, Nicholas Galitzine-t, illetve az ikon, Anne Hathaway-t láthatjuk a főszerepben. A 117 perces játékidővel rendelkező film világpremierjével egyidőben lett elérhető Magyarországon is, és egyből magyar nyelvű szinkronnal élvezhetjük az August Moon banda és Solène Marchand történetét a Prime Video-n.

A történet középpontjában egy 40 éves, elvált anyuka, Solène Marchand áll, akit a volt férje egy fiatalabb nőért hagyott el. Solène-nek van egy 15 éves lánya, aki az exével ment volna a Coachellára, a férfi azonban lemondja az utat. Ekkor az édesanya úgy dönt, hogy elmegy ő a lányával a fesztiválra, ám nem csak a tömeggel és a sivatagi hőséggel kell megküzdenie, hanem az érzelmeivel is. Hamarosan ugyanis megismerkedik a 24 éves, Harry Styles inspirálta Hayes Campbellel, aki egy világhírű brit banda, az August Moon frontembere, a hétvégi kiruccanásból pedig egy mindent elsöprő románc lesz, mely az egész életét megváltoztatja. 

megnézem