Újra összeállt az idei Szigeten is fellépő Becky Hill a drum and bass nagyágyúival

Íme a Right Here!

Kevesebb, mint egy hónap választ el minket Becky Hill második albumától, melyről most újabb ízelítő érkezett. Az aranytorkú dance díva ismét a drum and bass műfaj nagyágyúival, a producer duó Chase & Status-szel egyesítette az erejét, a végeredmény pedig a Right Here című track lett, mely egyébként a közelgő lemeze záródalául is szolgál.

A Believe Me Now? című korong május 31-én kerül a boltok polcaira és a streaming platformokra, és az énekesnő elmondása szerint egy érettebb és magabiztosabb oldalát ismerhetjük meg rajta, mint a három évvel ezelőtti elődjén.

Hatalmas öröm volt ezt az albumot elkészíteni. Életem azon pontján jött el, amikor is hátrahagyom a zűrös húszas éveimet, és egy sokkal magabiztosabb és tudatosabb nőként vágok neki a harmincas éveimnek, ezt pedig a zeném is jól tükrözi. Az volt a célom, hogy a lemez a dance műfajában gyökerezzen, de végigkísérje a történetmesélésem a dalszövegeken keresztül, melyek a magányosságról, az együttlétről, a szerelemről, és az árulásról szólnak

– nyilatkozta az énekesnő.

A 15 trackes korongról a Right Here mellett eddig 5 dalt hallhattunk: a Side Effects című slágert, a szintén a Chase & Status közreműködésével készült Disconnect-et, a Never Be Alone-t, és az Outside of Love-ot.

A magyar közönség idén élőben is hallhatja az album dalait, ugyanis Becky augusztus 11-én visszatér hazánkba, méghozzá a Sziget nagyszínpadára – a jegyinfókért katt ide!