Erre számíthatunk Niall Horan Szigetes koncertjén

34 nap és érkezik az énekes hazánkba.

Tavaly Harry Styles látogatott el első alkalommal Budapestre, idén először Niall Horan lép fel, szintén első alkalommal hazánkban, majd őt követi szeptemberben Louis Tomlinson – előbbit a Sziget Fesztiválon, utóbbit pedig a Budapest Sportarénában köszöntheti a hazai rajongótábor. Így már csak Liam Payne-nek és a hamarosan visszatérő Zaynnek kéne színpadra lépnie valahogyan, hogy teljes legyen a lista.

Már csak 34-et kell aludni és a Halott Pénz és Mimi Webb után Niall beveszi a Sziget nagyszínpadát, közvetlenül David Guetta előtt és elhozza legnagyobb slágereit, illetve bemutat néhányat az új, The Show c. lemezéről is az egybegyűlteknek. Az „Erre számíthatunk…” sorozatunk következő részében csekkoljuk együtt Horan setlistjét a PinkPop és a TRNSMNT fesztiválról. Leszögezzük, hogy ez csak spekuláció, egy gyakorlott koncertező tudja, hogy sok esetben szinte egy dallistával turnéznak végig kedvenceink egy-egy szezont, de természetesen, ez bármikor változhat.

Niall Budapesten is körülbelül 1 órát kap majd, mint minden nem headliner Szigeten és 19:30-kor kezdi meg a koncertet, ironikusan a Nice to Meet Ya c. slágerével. Ezután még plusz 12-13 dallal kalkulálhatunk, ugyanis ez fér bele az időkeretébe. Megkapunk ebben a szegmensben két újdonságot is: előadja Heaven és az On a Night Like Tonight c. dalait új lemezéről, majd a This Town-t is bedobja debütáló szóló lemezéről. Ezt várhatóan a The Show követi, ami az új korong címadó dala, majd pedig megdobbantja a közönség tinikori énjének szívét is, ugyanis hallhatjuk a Story of My Life-ot is, mely eredetileg a One Directionhöz köthető.

Ezt a Heartbreak Weather és a Cross Your Mind követi, majd pedig az If You Leave Me-t hallhatja a közönség. Ezt egy Tears for Fears feldolgozás követ, érdekesség, hogy ezt a dalt az idén szintén a Szigeten koncertező Lorde is alapul vette az Éhezők Viadalához készült dalához.

Ezzel pedig a koncert utolsó szegmenséhez is érkezünk, amely 4 dalt foglal magába: Black and White, Save My Life, Meltdown, majd pedig a zárás nem más, mint a Slow Hands. Összességében, Niall várhatóan 6 dalt énekel majd az új korongjáról, még 4-et a második Heartbreak Weatherről és összesen 2 dal kaphat helyet a setlisten a debütáló, Flickerről.