Együtt énekel Nicholas Galitzine és Anne-Marie A rólad alkotott kép filmzenei albumán

A lemezt a One Direction producerei rakták össze.

Végre megérkezett az idei év egyik legjobban várt filmje: az Anne Hathaway és Nicholas Galitzine főszereplésével készült A rólad alkotott kép, vagyis a The Idea of You mától nézhető magyar szinkronnal is a Prime Video-n. A Robinne Lee azonos című regényén alapuló alkotásban a két főhős – egy 40 éves, elvált anyuka, Sòlene, és a húszas évei elején járó Hayes, egy népszerű banda frontembere – váratlan kalandba bonyolódnak, amikor is a korkülönbség ellenére szerelmesek lesznek egymásba.

A premierrel együtt a filmzenei album is megérkezett, amiről nem meglepő módon a filmbéli zenekar, az August Moon gondoskodott. A valóságban persze egyedül Nicholas Galitzine énekel a szerzeményekben, a bandatársait alakító másik négy színész nem, azonban egy közreműködés is helyet kapott a korongon, méghozzá Anne-Marie-vel. Az énekesnő és a Hayest alakító sztár a címadó dalt éneklik közösen, ami egy érzelmes, szerelmes ballada.

A filmet részben Harry Styles inspirálta, az August Moon pedig tulajdonképpen egy az egyben a One Direction fikcionális változata, így tökéletes választás volt, hogy Savan Kotecha és Carl Falk rakták össze a zenéjét. A duó felelt többek között a 1D első két korongjáért, de emellett még olyan slágerek dicsérik a kezük munkáját, mint a Starships Nicki Minaj-tól, vagy éppen Ariana Grande One Last Time-ja.

Az albumon összesen 11 track kapott helyet, köztük két akusztikus változat, egy remix, és egy instrumental is. Hallgasd meg az anyagot alább:

Az alkotás alapjául szolgáló regény egyébként május 5-én jelenik meg hazánkban filmes borítóval a Maxim Könyvkiadó gondozásában – rendeld elő a könyvet ide kattintva!