Lindsay Lohan és Rachel McAdams szeretnének egy igazi folytatást csinálni a Bajos csajokhoz

Szinte az összes főszereplő nyitott az ötletre. 

Már 20 éve, hogy megjelent a Bajos csajok című film, ami azóta igazi kultklasszikussá nőtte ki magát. Idén érkezett meg a Broadway-musicalen alapuló, újragondolt változata, melyben többek között Reneé Rappet láthattuk a főszerepben, de az eredeti szereplőgárdából Lindsay Lohan is feltűnt benne egy rövid jelenet erejéig – a friss hírek szerint pedig a színésznő nyitott lenne egy igazi folytatásra is. 

A People magazinnak nyilatkozott egy forrás az ikonikus alkotás jövőjéről, és elárulta, hogy Lindsay teljes mértékben benne lenne egy második részben:

Lindsay szeretne egy valódi folytatást készíteni a filmhez, és jó kapcsolatot ápol a régi színésztársaival. Mindig is barátok voltak, és a mai napig azok. Teljes mértékben nyitott egy második részre, és a közönség is biztos, hogy imádná.

A színésznő Cady Heron szerepében tűnt fel a 2004-es filmben, mellette pedig olyan sztárokat láthattunk benne, mint Amanda Seyfried, vagy éppen a Regina George karakterét alakító Rachel McAdams. A bennfentes elmondása szerint az utóbbi is szívesen részt venne a folytatásban, annak ellenére, hogy a tavalyi Walmart reklámból, melyben újra összeállt a szereplőgárda, kimaradt.

Rachel is benne lenne a folytatásban, ha mindennel meg lenne elégedve, amit prezentálnak neki. Nem sajnálja, hogy nem szerepelt a reklámban, ami amúgy is egy teljesen különálló dolog. Nagyon elfoglalt, de kedveli a színésztársait, és érdekelné a második rész lehetősége, ha megvalósulna. 

A színésznő a reklám megjelenésekor azt nyilatkozta, hogy nem tudott arról, hogy mindenki részt vesz benne, ugyanakkor bármikor szívesen összeállna a régi csapattal. 2020-ban szintén utalt erre, amikor is elárulta, hogy szívesen bújna ismét Regina George bőrébe:

Mókás lenne újra Regina George karakterét alakítani, és megnézni, hogy hova sodorta őt az élet.

Az utóbbi évek során szinte a Bajos csajok összes főszereplője beszélt a lehetséges folyatatásról. A Karent alakító Amanda Seyfried például két éve tette fel a kérdést, hogy vajon készül-e valaha második film velük, Tim Meadows elmondása szerint pedig Tina Feynél van a labda, hiszen javarészt rajta múlik a dolog – ő felelt a 2004-es film, és az idei, újragondolt változat forgatókönyvéért is. 

Nem lenne nagy meglepetés, ha hamarosan bejelentenék, hogy készülőben van a folytatás, hiszen mostanában több ikonikus, 2000-es évekbeli filmet is újraélesztenek, például a Neveletlen hercegnőt, és a Nem férek a bőrödbe című, szintén Lindsay Lohan főszereplésével készült alkotást is.