Britney Spears szabad: hivatalosan is vége a pereskedésnek

Úgy tűnik, hivatalosan is vége mindenféle pereskedésnek Britney Spears és édesapja között.

Úgy tűnik már csak egy kis lépésre van attól Britney Spears, hogy tényleg szabad nő legyen – hivatalos úton pedig csendben, nagy felhajtás nélkül lezárták a pereskedést apjával, Jamie Spears-szel.

2021 óta folynak a tárgyalások, a tüntetések és a pereskedés, maga a gyámság pedig 13 éven keresztül, 2008 és 2021 között tartott. Most a TMZ értesülései szerint az utolsó simításokat is elvégezték, hogy örökre megszabaduljon a pop szupersztár apja fennhatósága alól.

A pletykalap értesülései szerint a hivatalos dokumentumok alapján Jamie semmilyen fizetési kötelezettséggel nem tartozik lánya, Britney felé, miközben neki kell apja hivatalos ügyeinek költségeit kiperkálnia, ami közel 2 millió dollárra rúg, azaz nagyjából 735 millió forinttal tartozik neki.

Igaz, a gyámság megszűnt 2021 novemberében, Britney kívánsága, hogy szabad lehessen teljes mértékben, most valósult meg csak igazán. Ahogy szerette volna, mostantól nem kell megjelennie a bíróságon vagy részt vennie semmilyen hivatalos ügyintézésben ezzel az üggyel kapcsolatban

– mondta Britney képviselője, Mathew S. Rosengart.

Apja képviselője is megszólalt az üggyel kapcsolatban, ahol kiemelte, hogy Jamie nagyon szereti lányát és az egész életében azért dolgozott, hogy megvédje őt és támogassa mindenben. Kellemetlen.