Camila Cabello is kiparodizálta saját magát, miután már az egész internet rajta röhög

Az énekesnő elég furán ejti ki a „Christmas” szót.

Vészesen közeledik a karácsony, ez pedig azt is jelenti, hogy kedvenceink is ünnepi hangulatba kerülnek, és sorra jönnek tőlük a karácsonyi dalok. Camila Cabello is beszállt a buliba, és pár hete hivatalosan is kiadta az I’ll Be Home For Christmas feldolgozását, azonban nem ez az első alkalom, hogy hallhatjuk tőle ezt az ünnepi klasszikust. Néhányszor már előadta élőben, többek között a White House: Spirit of the Season nevű eseményen is, amiből most egy részlet virális lett a közösségi médiában.

Az énekesnő ugyanis eléggé furán ejti ki benne a „Christmas” szót, sokkal inkább hangzik úgy, mintha azt mondaná, hogy „quissmois”. Az internet népe már napok óta nevet az érdekes kiejtésen, és megannyi videó is készült róla, például TikTokon, ahol az egyik már több, mint 18,3 milliós megtekintésnél jár.

@notbfiner #camilacabello #christmas #cringe #babytalk ♬ I’ll Be Home For Christmas (Amazon Original) – Camila Cabello

Úgy tűnik, Camila szerencsére érti a poént, és van öniróniája, ugyanis most ő is kiparodizálta saját magát a TikTok oldalán. A videóban próbálja megtanítani magának, hogyan is kéne kimondania a „Christmas” szót, de mivel sokadik próbálkozásra is csak „quismois” lesz belőle, a végén azzal nyugtázza a dolgot, hogy jó lesz így.

Én, mielőtt felvettem az I’ll Be Home For Christmas (quismois) feldolgozásomat

– írta hozzá.
@camilacabello

me before recording my version of I’ll be home for christmas (quismois)

♬ original sound – Camila Cabello