Budapesten vették fel az egyik dalt Louis Tomlinson új, élő albumáról 

Íme a LIVE!

Nemrég egy rejtélyes linket osztott meg Louis Tomlinson hivatalos rajongói oldala, melyen keresztül előre le lehetett menteni egy kiadványt – csak éppen azt nem árulták el, hogy mit. Most viszont lehullott a titokról a lepel: egy élő albummal jelentkezett az énekes, melyet a jelenleg is tartó Faith in the Future világkörüli turnéja állomásain rögzítettek.

A lemezt szimplán a LIVE címre keresztelték, és összesen 14 track kapott rajta helyet a koncertsorozat 22 dalából, az egyik ezek közül pedig valószínűleg egy kicsit különlegesebb lesz a magyar rajongók számára, mint a többi. A Written All Over Your Face élő változatát ugyanis az énekes tavaly szeptemberi, budapesti fellépésén vették fel, így egy kicsit visszarepítik ezzel a fanokat a showra.

A korongon még olyan szerzeményeket hallhatunk, mint a The Greatest, a Face the Music, a Bigger Than Me, a Holding On To Heartache, a We Made It, a Chicago, a Fearless, a Common People, az All This Time / She Is Beauty We Are World Class, a Walls, az Out of My System, a Saturdays, és a Silver Tounges, élőben olyan városokból, mint London, Nashville, Vancouver, Barcelona, Manila, Chicago, Rio, Sheffield, München, Buenos Aires, Brisbane, Párizs, és Krakkó. 

Az elmúlt 3 év során volt szerencsém kétszer is végigturnézni a világot, és az érzés, ami elfog, mikor megoszthatom veletek ezt az élményt, örökké velem marad. Ez a lemez egy igazi közreműködés köztem és köztetek. Köszönöm a csodálatos emlékeket

– írta az előadó a közösségi oldalain.

Louist idén ismét elcsíphetjük hazánkban élőben, méghozzá augusztus 10-én, a Szigeten – a jegyinfókért katt ide!