Egy videós perli Megan Thee Stalliont, mert állítólag arra kényszerítette, hogy nézze, ahogy szexel egy másik nővel

A videós szerint a rapper lekicsinylően bánt vele az incidents követően.

Durva vádak érték Megan Thee Stalliont. Egy videós perli a világhírű rappert, mert állítása szerint arra kényszerítette, hogy végignézze, ahogy egy másik nővel szexel, ezután pedig ellenséges munkakörnyezetet teremtett számára. Az állítólagos incidens 2022 júniusában történt Ibizán, amikor is az előadó Európában turnézott.

Emilio Garcia elmondása szerint egy átbulizott éjszaka után utazott egy autóban a sztárral, amikor is egyszer csak Megan szexuális kapcsolatot létesített egy másik nővel úgy, hogy mellette ült. A videóst a vád szerint ezzel megszégyenítette, megrémítette, és felzaklatta. 

A védencem, Stallion, és három másik nő utaztak együtt egy járműben. Egyszer csak Stallion és egy másik nő szexelni kezdtek a védencem mellett. A védencem nem tudott kiszállni a járműből, hiszen egyrészt mozgásban volt, másrészt pedig a semmi közepén utaztak egy idegen országban

– áll a Garcia ügyvédje által benyújtott bírósági papírokban.

Maga Garcia is megszólalt az esetről az NBC Newsnak:

Kellemetlenül éreztem magam. Teljesen lefagytam, szinte sokkos állapotba kerültem, már csak attól is, hogy hogyan volt mersze ezt megtenni úgy, hogy mellettem ült

A videós azt állítja, hogy az incidenst követő napon a rapper arra szólította fel őt, hogy soha senkinek ne beszéljen erről, majd lekicsinylően kezdett el beszélni vele, és a súlyára tett rosszindulatú megjegyzéseket.

A következő hónapokban Garcia állítása szerint Megan akkori kiadója, a Roc Nation az addigi havi fizetése helyett eseti fizetést adott csak neki, és változást vélt felfedezni abban, ahogy bántak vele. Emellett egyre kevesebbszer keresték fel, hogy az előadóval dolgozzon, egy évre rá pedig azt mondták neki, többé nincs szükségük a szolgáltatására. 

Bár a videós szabadúszóként működött együtt Megannel, szerinte az alkalmazottjaként tekintett rá, és nem egyszer kijelentette, hogy nem vállalhat munkát más ügyfeleknél, amíg vele dolgozik. A bánásmóddal is problémája akadt, amiben a sztár részesítette.

Stallion több alkalommal szakította félbe a védencemet vacsora közben, és azt követelte, hogy a figyelmét azonnal irányítsa át TikTok videók készítésére

– áll a bírósági papírokban.

Állítólag ilyenkor olyan mondatok hangoztak el a rapper szájából, hogy:

köpd ki a kajád, nem kell még többet enned.

Megan ügyvédje a Billboardnak adott közleményében úgy fogalmazott, alaptalanok a vádak, és nem félnek bíróságra menni az üggyel: 

Ez egy munkavállalói per pusztán pénzszerzés céljából. Nem szexuális zaklatás vádjával fordultak a bírósághoz, csupán mocskos vádaskodással, hogy Megant szégyenbe hozzák. Nem félünk bíróság elé állni.