Netflixre jön a Pretty Little Liars készítőjének új sorozata

Calabasas címmel érkezik a Netflix legújabb nagy dobása. A sorozatnak a sorsa ezen a héten dőlt el véglegesen, ugyanis több streaming platform is versengett a jogokért egy időben, de végül a legnagyobb jött ki nyertesként.

A sorozat készítőinek listája egy igazán imponáns névsort rejt maga mögött, ugyanis a Pretty Little Liars – Hazug csajok társaságának készítője, I. Marlene King mellett olyan nevek a felelősek, mint Emma Roberts, aki most a kamera másik oldalán foglal így helyet, vagy Kim Kardashian, aki az Amerikai Horror Story legutóbbi, Delicate c. 12. évadában tört be a tévéképernyőkre. Mellettük egyébként a csapat tagja még Alexandra Milchan, aki a Tár c. alkotást készítette.

A Calabasas egy 2021-ben megjelent humoros életrajzi könyvet vesz alapul If You Lived Here You’d Be Famous By Now címmel, amit Via Bleidber szerzett. A sorozat A narancsvidék és a Beverly Hills 90210 stílusában készül majd el, amiben egy 16 éves katolikus lányt ismerhetünk meg, akinek az egész élete felborul és 180 fokos fordulatot vesz, amikor a szülei úgy döntenek itt az ideje elköltözni a megszokott kisvárosukból és az új helyen a Calabasas High-ba kell majd járnia, ahol senki sem az, akinek valójában mutatja magát, csupán azért, hogy megvalósítsák és elérjék álmaikat.

Calabasas egyébként egy létező település Los Angeles, Californiában, amit egyébként a Kardashian család tett híressé. Lényegében a város ezen része a luxusról szól, ahol a legtöbb celebritás éli mindennapinak koránt sem mondható életét. A casting hamarosan elkezdődik, így a szereplőkről valószínűleg hónapokon belül lerántják a leplet, a sorozat maga pedig legkorábban 2025 közepén debütálhat.