10 év után lecserélte az ikonikus Instagram profilképét Rihanna

Egy Fenty Beauty termékre.

Egy korszak zárult le: egy évtized után lecserélte az Instagram profilképét Rihanna. Az énekesnő 2014-ben állította be magának a mostanra már ikonikusnak számító pálcikafigurát képnek, amit egy rajongó rajzolt, és még története is van.

Előtte az akkori legutóbbi, a francia Lui magazinnak készült fotósorozatából választott magának profilképet a sztár, azonban a képmegosztó platform túl szexinek ítélte a fotót, és egy időre letiltotta az előadót. Amikor aztán végre visszatérhetett az Instagramra, akkor lett a képe a rajz, egyfajta paródiaként, hiszen ebben biztosan semmi szexi nincsen, amiért ismét felfüggeszthették volna a fiókját.

És hogy mi lett az új képe? Nem meglepő módon egy Fenty Beauty termék, ugyanaz, amit a márka profilján is láthatunk. A különbség viszont annyi, hogy míg az eredeti fotón egy rendes kéz fogja a terméket, addig Riri képén egy pálcikakéz, így a régi, egy évtizedet megélt profilképe is tovább él rajta egy kicsit.

Az énekesnő egyébként nemrég árulta el, hogy még mindig nincsenek készen a dalok az új albumára, amire idén már 8 éve, hogy várnak a rajongói.