Tömeghisztériát okozott Nicki Minaj London utcáin

Több ezer ember bénította meg a közlekedést.

Nicki Minaj, aki évekkel ezelőtt Budapesten is koncertet adott – igaz, akkor nem kellett lezárni területeket és kiüríteni egyes térségeket -, idei egyetlen koncertjét adta Angliában, a Wireless fesztiválon, ahol természetesen főfellépő, vagyis headliner volt.

Már a koncerten akadtak problémák, ugyanis a rapper 40 percet késett, főként technikai problémákra hivatkozva, de ez azt is jelentette, hogy körülbelül a koncert felénél abba kellett hagynia a zenélést, mivel az engedélyek nem sokkal helyi idő szerint 9 óra 30 perc utánig szóltak. Később, Instagrammon élőzés közben jelentette be, hogy kárpótolni szeretné rajongóit és másnap délben várja egy közönségtalálkozóra őket a Cafe KOKO nevezetű helyen.

Nos, Minaj egyébként innen is órákat késett, a megbeszélt dél helyett délután 5 órára sikerült megérkeznie a helyszínre. Az első rajongók hajnalban érkeztek meg a helyszínre, így kora délutánra már több ezren voltak, így több utcát is elzártak a forgalom elől már csak azzal is, hogy próbáltak sorban állni – ezt persze nem sikerült tartaniuk. A lakosság és a szervezők által is érkezett bejelentés a helyi rendőrséghez, akik megerősített erőkkel vonultak ki a tömeghez.

Miután Minaj megérkezett, nem sok időt tudott fanjaival lenni, ugyanis a tömeg egy emberként mozdult rá a rapperre, akinek hamar halálfélelme lett a több ezres tömegtől, akik nem engedték egyik irányba sem mozogni, sőt több videó is készült, ahol Nicki el is tolja őket, mert kényelmetlenül érzi magát. A rendőrség pedig közbelépett és körbeállták a rappert és így próbálták visszajuttatni a kocsijába több kevesebb sikerrel. A rajongók ezek után üldözőbe vették a rappernő és csapata kocsiját is, miközben Minaj Twitteren jelezte rajongóinak, hogyha nem állnak be rendesen sorba, akkor sajnos kiszállni sem engedik őt az autóból.

A délután folyamán így szinte senkinek sem állt meg Minaj, mivel az autóval elhajtottak végül, a rendőrség pedig feloszlatta a tömeget, akik nem hittek nekik, hogy Minaj elment már a helyszínről. Néhány szerencséssel azonban készültek fotók, ezt a szupersztár Instagram történetében osztotta meg. Az esetről Twitteren és TikTokon több videó és kép is kering, ezekből válogattunk alább.