Lizzo: a magabiztosság szexi

Lizzo újabb energiabombával leplezi le hamarosan megjelenő lemezét.

Az egész világon ünnepelt, Grammy-díjas popvénusz, Lizzo egy vérpezsdítő Beastie Boys-átiratot hozott júliusban megjelenő ‘Special’ című korongja előtt. A „Grrrls” egész biztosan ott lesz a toplistákon, csakúgy, mint a forgószélként működő “About Damn Time”. 

Mindazt, ami Lizzot az utóbbi idők korszakalkotó zenei jelenségévé formálta nehéz lenne egy szóban összefoglalni: egyszerre kiemelkedő rapper, aktivista, színész, dalszerző és igazi szimbólum. Lizzo második LP-jének előfutára áprilisban debütált „About Damn Time” címmel. A bombasztikus track csekély idő elteltével generált 39 milliós YouTube-megtekintést, a Spotify TOP200 9. helyén van jelenleg, míg az iTunes TOP200 4. leghallgatottabb dala. A zeneszám nagyszerű ütemben halad ahhoz, hogy a hiphop-ikon eddigi legtöbbet sugárzott kiadványa legyen. 

A soron következő “Grrrls”-t sem kell félteni, ami röpke két perc alatt eléri, hogy magabiztosan és büszkén vállalja magát minden csaj. Lizzo karakán hangja és a pörgős zenei alap mellett egy Beastie Boys-részletet is felfedezhetünk, ami ismét visszahúz a ’80-as évek kísérletező forgatagába. 

Megosztás:

Kövess Instagramon!
A követéssel egyben támogatod munkánkat, valamint nem maradsz le exkluzív tartalmainkról sem!