Zayn: fontos, hogy mindannyian odafigyeljünk a környezetre

Lessük meg, milyen az énekes új napszemüveg kollekciója.

Tavaly szeptemberben lett apuka Zayn Malik, akinek új lemezét még mindig nem tudjuk megunni, hiába készül legújabb dobása, de előtte bemutatta új napszemüveg kollekcióját is.

Az énekes elmondása szerint a retro vonalat és az eleganciát szerette volna ötvözni a stílussal, amit elképzelt ezeknek a szemüvegeknek, sőt még az is kiderült, hogy egyik legnagyobb inspirációja saját lemezének, a Nobody Is Listening-nek a borítója volt, illetve a grounge stílusjegyei voltak.

Az Arnette-nek nagyon tetszett a lemezborítóm, szóval nagyon sok inspirációt nyertünk onnan. Illetve nagyon szerettem volna ilyen ’90-es retro hatást adni a kollekciónak.

Elmondása szerint nem a stílus volt a fő szempont a kollekció elkészítésének folyamatában, hanem a fenntarthatóság. Minden része a szemüvegeknek bio alapanyagokból készült, még a lencsék is.

Nagyon fontos, hogy mindannyian odafigyeljünk a környezetünkre

Az azért mindenkinek feltűnt, hogy Zayn igazán igényesen öltözködik és odafigyel külsejére, nem?

Amikor a saját stílusomról van szó, úgy tekintek rá, mint önkifejezés. Nekem nem arról szól az öltözködés, hogy minél több dolgot gyűjtsek össze. A hangsúly azon van, hogy jól érezzem magam bennük és jól is nézzek ki egyszerre.

Most, hogy saját kollekcióját bemutatta, természetesen mesélt arról is, hogy új lemezére már nem kell sokat várni.

Folyamatosan zenét szerzek és új dalokat rögzítek. Most is az új lemezen dolgozom. Igaz, ezt egy kicsit másképp szeretném kiadni, mint az eddigieket.

De azért arról nem rántotta le a leplet, hogy mikor számíthatunk új dalokra.