Dominic Fike: az Eufóriában a karakterem teljes mértékben rám van szabva

Az énekes elárulta, mire számíthatunk tőle a sorozatban.

Bár arról még mindig nincs pontos információ, hogy mikor érkezik az HBO nagy sikerű sorozata, az Eufória várva várt második évada, az már sajnos biztos, hogy idén nem kapjuk meg, és 2022-re tolódik a premier. Az is biztos viszont, hogy 3 új szereplővel gazdagodik a széria, akik közül az egyik nem más, mint az énekes-dalszerző Dominic Fike.

Még augusztusban érkezett a hír, hogy csatlakozik a stábhoz a srác, és hogy Rue és Jules egyik haverját fogja alakítani, most pedig a Nylon magazinnak mesélt arról, mire is számíthatunk majd a sorozatbeli karakterétől.

Hát, én egy zenész vagyok, aki gitározik, Sam Levinson, az Eufória készítője pedig engedte, hogy ezt beleépítsük a karakterembe, aminek nagyon örültem

– mesélte.

Arra is kitért, hogy milyen a hangulat és a légkör a forgatáson, és elmondása szerint a drámának nyoma sincs, mindenki inkább a munkára összpontosít.

Mindenkivel nagyon király volt a közös munka, mindenki nagyon barátságos volt. Szerintem a drámázást ott hagyták az előző évad forgatásánál, és mostanra már mindenki csak a munkára fókuszál és nem beszéli ki a másikat a háta mögött vagy viselkedik vele furán. Nagyon professzionális a környezet. Nem tudom, az első évadnál milyen volt, de most, a másodiknál mindenki teljesen felnőttként viselkedik.

Dominic most először próbálja ki magát színészként, azonban elég természetesen jött számára a dolog, hiszen azt már megszokta a zenei karrierjének köszönhetően, hogy kamera előtt kell szerepelnie. Emellett a karakterét is 100%-ban neki találták ki, így az sem okozott gondot számára, hogy más bőrébe kellett bújnia.

Elég király dolog a színészkedés. Sokszor mondom, hogy olyan, mintha egy jó hosszú klipet forgatnánk. Természetesen jött számomra a dolog, emellett pedig a karakterem teljes mértékben rám van szabva, szóval nem is igazán érződik úgy, mintha színészkednék.

Az új karakterek mellett természetesen a régi kedvenceink is visszatérnek, akik közül páran szintén megosztottak néhány infómorzsát az új részekről.

A Rue-t alakító Zendaya például arról mesélt, hogy mennyire kemény évad elé nézünk, amit valósággal brutális érzés forgatni, a sorozat Cassie-je, Sydney Sweeney pedig azt fejtegette, mit szeretne látni a karakterétől a jövőben.