Légy te is szerző a MUSICDAILY vendégtoll programjában!

Forró hangulatot idéz Jennifer Lopez és Rauw Alejandro új slágere

Jennifer Lopez és Rauw Alejandro a nyári meleg mellé meghozta a nyár legújabb slágerét Cambia El Paso című vadonatúj daluk formájában. JLo első idei száma egy valódi pörgős nyári himnusz, amelyben most először a Puerto Rico-i feltörekvő énekessel,  Rauw Alejandro-val dolgozik együtt.

Cambia El Paso producere, a többszörös Grammy díjas Trevor Muzzy, aki már számos alkalommal dolgozott együtt Jennifer-rel. A dal feszes és szexi üteme keveredik a reggaeton grúvokkal és a szokásos pop energiákkal. Jenniefer mindenkit elcsábít a refrénnel, Rauw pedig lélegzetelállító saját szövegével veszi le a lábáról a hallgatóságot, így a Cambia El Paso még forróbbá teszi majd a már amúgy is meleg nyarat.

Előző évben Jennifer két spanyol nyelvű világslágert is nyilvánosságra hozott, Pa’ Ti és Lonely címen, utóbbin Maluma is közreműködött. A lenyűgöző két részes videó több mint 133 millió nézettségnél tart, a dalok pedig egyenként 100 millió streamelés felett.

Nemrég jelent meg Rauw Alejandro új, a kritikusok által is elismert Vice Versa című albuma, amelyről Todo De Ti című slágere is szerepel, 207 millió streameléssel világszerte.