© Glamour Magazine

Anne-Marie szerint jobbat érdemelsz

Könyvet dob piacra az énekesnő.

Kicsit több, mint egy hónap múlva érkezik Anne-Marie várva várt második stúdióalbuma Therapy címmel, pár hónapra rá pedig nem csak a zenéjén keresztül ismerhetjük meg a gondolatait, ugyanis egy könyvet is piacra dob! A You Deserve Better, vagyis Jobbat érdemelsz címre keresztelt kiadványban az énekesnő teljesen kiönti a lelkét, és mindenről ír benne, amit eddigi élete során tanult, legyen szó az önbizalomról, a karrierről, a testképről, vagy akár a kapcsolatokról.

Alig hiszem el, hogy végre elárulhatom nektek, de írtam egy könyvet! Szó esik benne a testképről, a mentális egészségről, és arról, hogy hogyan maradjunk hűek önmagunkhoz. Sokat gondolkoztam ezeken a témákon az új albumom megírása közben is, hiszen nagyon közel állnak hozzám

– jelentette be Instagram oldalán.

Anne-Marie hivatalos oldalán a következőket olvashatjuk a könyvről: „kezeket fel, ha nem akarod többet hallani, hogy fogynod kéne, máshogy kéne viselkedned, nem kéne felvenned azt a ruhát… a lista végtelen.

Anne-Marie is ezt hallgatta egész élete során, és nem érezte túl jól magát miatta. Mára azonban felfedezett pár egyszerű módszert, aminek köszönhetően azzal a szeretettel és tisztelettel tud fordulni önmaga iránt, amire szüksége van, ennek köszönhetően pedig sokkalta magabiztosabban, erősebben, és önazonosabban fordul a világ felé. És azt szeretné, ha TE is így tennél.”

A könyvet, ami szeptember 30-án jelenik meg, ide kattintva tudjátok előrendelni, az új lemez pedig július 23-tól lesz elérhető.