10 + 1 tény, amit biztosan nem tudtál Vanessa Hudgens-ről

Vanessa Hudgens neve sokak számára ismerős lehet a High School Musicalnek köszönhetően, Gabriella Montezt személyesített meg. De tudtad, hogy eredetileg nem is erre a szerepre jelentkezett? Vagy azt, hogy vásárlásmániás? Az énekes- színésznő születésnapja alkalmából összegyűjtöttük egy helyre a legérdekesebb és legfurcsább dolgokat, amiket csak tudtunk!

01. Bizonyítottan vásárlásmániás

Vanessa nem aprózza el sosem. Mivel elég fiatal kora óta milliomos, így büszkén vállalja ezt a tulajdonságát. Sokak szerint ez már betegség, de élvezi, ha az élete csillogás, valamint azt is, hogy a legújabb ruhákban járhat kelhet. Egyszer megtörtént, hogy annyira túlköltötte magát, hogy nem volt elég fedezet bankkártyáján. Elmondása szerint ekkor sem esett pánikba, előkapta gyorsan a nagyobb kerettel rendelkezező kártyáját és a tranzakció sikeres is lett – queen things only.

02. Halevő vegetáriánus

Hudgens is próbál olyan életmódot élni, ami nem káros a Föld számára, legalábbis étkezés szempontjából biztosan. Nem eszik húst, kizárólag a halat fogyasztja el, de azt is mértékkel. Kollégái, Olivia Wilde és Asap Rocky is ez alapján éli mindennapjait.

03. Otthonról tanult

Szülei nem szerették volna ha karrierje miatt elhanyagolja tanulmányait, de mivel az amerikai közoktatás nem teljesen illett bele álmaiba, így kénytelenek voltak kivenni őt onnan és otthonról taníttatni, 8. osztálytól, egészen középsuli végéig.

04. Ez a kedvenc HSM jelenete

Több órányi levetített anyag, több hónap forgatás, Vanessa mégis képes kiemelni egyetlen egy momentumot, ami számára meghatározó volt. Mint tudjuk, teljesen mások a tapasztalatai a középiskolával kapcsolatban, mint amit a filmben látunk, így nem csoda, hogy a választása egy olyan jelenetre esett, ahol mindenki ott van. Természetesen az „We’re All In This Together” c. dalra készült képsorozatok a kedvencei.

05. Simán ignorálja a közösségi médiát

Meglepő vagy sem, azért Vanessa Hudgens nagyon korán és fiatalon került bele az egész körforgásba… sőt, mondhatni egyike volt azoknak a hírességeknek aki az internettel és a közösségi médiával egyetemben nőtt fel és megtapasztalhatta előnyeit és hátrányait is első kézből. Mára viszont annyira mesterien kezeli a helyzetet, hogy nem is igazán használja Instagramját sem már, sőt elmondása szerint 5 napon át is kibírja, hogy ne e-mailezzen vagy Twitterezzen.

Ha mindig azon filózól, hogy mennyi időt töltesz a közösségi médiás oldalaidon, tényleg lemaradsz mindenről.

– mesélte Hudgens a Marie Claire-nek
06. Tehetségkutatóba szeretett volna menni

Ereiben csörgedezik a zenei vér, így nem csoda, hogy kacérkodott a gondolattal. Egyidőben a High School Musical meghallgatásaival jelentkezni tervezett az American Idolba is. Szerencsére amikor visszahívták a HSM meghallgatása után, az ötlet a kukába került!

07. A hadtengerészeti kommandóval edzett

A 2011-es „Sucker Punch” c. filmben igazán fittnek kellett lennie, ezt pedig úgy érték el a rendezővel közösen, hogy Nessa csatlakozott a hadtengerészeti kommandó edzéseihez. Elmondása szerint az egyik legnehezebb időszaka volt élete során, több alkalommal is sírva ment haza vagy indult el a programra.

Kisírtam már a szemem, annyira kemények voltak az edzések. Viszont a végeredmény elképesztő volt.

08. Anyaotthonban élt 2 hétig

Mi sem mutatja jobban elhivatottságát, minthogy 6 kilót hízott, levágta hajának nagy részét, majd beköltözött egy anyaotthonba is, egyetlen szerep kedvéért, a 2013-as „Gimmie Shelter” c. filmben, melyben Hudgens egy elszökött, ám terhes tinédzsert alakít. Ha ez nem lenne elég, a film után nagyon nehezen találta meg önmagát újra. Több interjúban is mesélt arról, hogy a forgatások után hosszú ideig, fogalma sem volt arról, mit kezdjen magával.

Újra meg kellett lelnem az utat önmagamhoz. Hihetetlen kirándulás volt, de igazából ez egy színész álma azt hiszem.

09. Beperelték birtokháborításért

2016-ban, amikor Austin Butlerrel kavart, épp randizni voltak. A párocska úgy gondolta jó ötlet lesz egy fába belevésni saját neveiket egy szívecskébe, majd az énekes- színésznő ezt ki is posztolta Instagram oldalára, melynek köszönhetően a birtok tulajdonosa megtalálta őket, és összerakta, hogy Ők rongálták meg a birtokán lévő fát. Ez az incidens pedig cirka 300 ezer forintjába került.

10. Nem idegenek számára a karácsonyi filmek

Sőt, az egyik annyira bejött, hogy 3 résszel is tervez a Netflix. A Karácsonyi cserebere második része, a „Karácsonyi cserebere – Az új hasonmás” a hónap eleje óta elérhető a streaming szolgáltató kínálatában, melynek első részét a szomszédban, Romániában, míg a másodikat főként az Egyesült Királyságban forgatták.

10 + 1. Idén ment férjhez

December 6-án cikkeztünk arról, hogy a színész-énekesnő tényleg férjhez ment – korábban már beszámoltunk arról is, hogy megkérték a kezét. Nessa és párja Mexikóban mondták ki a boldogító igent és az X-re egy kép is felkerült, ami azóta bejárta az internetet.