© Netflix

Minden, amit tudni lehet a Karácsonyi cserebere második részéről

Egyszerre három karaktert is megszemélyesít majd a főszereplő!

Habár, idén biztosan rendhagyó karácsonyi ünnepségekre kell számítani, az biztos, hogy a különböző szolgáltatók, mint a Netflix vagy a HBO Go minden erejével azon lesznek majd, hogy számunkra komfortos legyen az otthon töltött idő.

Mikor is jöhetne jobban a hír, miszerint a Karácsonyi cserebere (The Princess Switch) második részének még idén szem és fültanúi lehetünk és „Karácsonyi cserebere: Az új hasonmás” címen kereshetjük majd a Netflix könyvtárában. Ahogy az első részben, a másodikban is Vanessa Hudgens lesz a főszereplő, viszont egy dologban különbözni fog elődjétől, ebben a részben a színésznő nem kettő, hanem

Ezzel pedig még több bonyodalomra és izgalomra számíthatunk majd. November 19-étől lesz elérhető a Netflix kínálatában az új rész, de a készítők már elárulták, hogy a harmadik rész előkészületei is elkezdődtek már, ahol még több szereplőt fog eljátszani Vanessa.

Az első előzetes, valamint a film plakátja is elérhető már: a cselekmény 2 évvel az első rész után fog játszódni, viszont óriási bonyodalmakra számíthatunk majd a film során. Egyelőre annyi biztos, hogy Vanessa Margaret és Stacy mellett egy harmadik karaktert is megszemélyesít majd, Margaret vadóc unokatestvérét, Fiona-t!

Plakát

Előzetes

Emlékszünk azokra a különös Instagram posztokra, melyet Vanessa tett ki és a szomszédban, Romániában tartózkodott? Nos az első résznek bizonyos részeit forgatták ez alatt az idő alatt, míg a második részt főként Angliában készítették el. Gyorsan nézzünk is bele Nessa feedjébe.

View this post on Instagram

?? R O M A N I A ??

A post shared by ?Vanessa Hudgens? (@vanessahudgens) on