Férjhez ment Vanessa Hudgens

A színésznő és párja Mexikóban mondták ki a boldogító igent.

Egybekelt Vanessa Hudgens és párja, a baseball játékos Cole Tucker. A People magazin információi szerint a két sztár Mexikóban, Tulum városában, a tengerparton mondták ki a boldogító igent múlt hétvégén. A menyasszony egy visszafogott fehér ruhát viselt, és mezítláb volt a ceremónia alatt, amiről egy kép is felkerült az X közösségi oldalra, mely korábban a Twitter nevet viselte. Az esküvőn úgy tűnik, a High School Musical-ből ismert Monique Coleman is ott volt, hiszen megosztott egy videót az Instagram oldalán Tulumból.

Vanessa és Cole nagyjából három éve ismerkedtek meg egymással, egy Zoomon keresztül tartott meditációs tréning keretein belül. A színésznőnek egyből megtetszett a sportoló, így gyorsan ki is derítette, hogy ki ő, és elkezdett vele beszélgetni.

Megtaláltam az interneten, és rögtön beszélgetni kezdtünk. Én olyan vagyok, hogy ha a szeretnék valamit, vagy valakit, akkor annak utána megyek. Egyből írtam is neki, hogy „hello, örülök, hogy megismertelek”. Szerintem semmi baj nincs azzal, ha én teszem meg az első lépést

– nyiltakozta két éve Drew Berrymore műsorában.

A párt először 2020. novemberében kapták lencsevégre kézen fogva Los Angeles-ben, majd egy évvel később az első nyilvános vörös szőnyeges eseményükre is elmentek közösen. Az eljegyzésük hírét idén februárban jelentették be egy közös posztban, melyben azt írták, nem is lehetnének boldogabbak.

Vanessa elmondása szerint nehéz folyamat volt megtervezni az esküvőt, a legnagyobb kihívást pedig az jelentette, hogy megtalálják a tökéletes helyszínt.

Kemény dolog a helyszín kiválasztása. Olyannyira, hogy legszívesebben csak titokban összeházasodnék, annyira el vagyok veszve. Cole-nak pedig mindegy, ő csak szeretné, ha már meglenne az esküvő. Azt mondja mindig, hogy „mindegy, úgy legyen, ahogy te szeretnéd”

– mesélte.
Gratulálunk a párnak, és sok boldogságot kívánunk nekik!