Így néz ki az egykori tinisztár – MÁRK már nem szólóban nyomul a zeneiparban!

Alig lehet ráismerni arra a srácra, aki évekkel ezelőtt még göndör kis fürtjeivel, és baba arcocskájával dalolászta tinilányoknak a “Ments meg szerelem” című debütáló dalát!

A 25 éves Zentai Márk még a Megasztárban is próbálkozott karrierje elején, aztán mégis egy film főcímdalának eléneklése hozta meg számára az átütő sikert! MÁRK összesen két nagylemezt jelentetett meg, mellé pedig számtalan kisfilmet. Úgy tűnt zenei karrierje 2009-től megszakadt, hiszen semmi újjal nem rukkolt elő. Ez tény, viszont az, hogy abbahagyta volna a zenélést, és a zenével való tevékenységét, az már nem igaz.! Ugyanis abban az időkben keményebben kezdett el foglalkozni a zenével, így jazzt tanult, de amellett pedig kipróbálta magát más műfajokban is, de még musicalekben is szerepelt.

Aztán idén márciusban elkezdődött valami új, amiben az előbb említett tehetséges előadó is kivette a részét. Megalakult a Mōrk, azért hogy saját szórakoztatásuk mellett valami újat, valami egyedi, egészen mást tegyenek le a magyar zenei szakma elé! 2 héttel ezelőtt pedig debütált is a srácok, „Came For Nothing” című dalukhoz készített kisfilm, ami egyben a zenekar debütáló klipje is.

A Mõrk nevű zenekar egy olyan szellemi-baráti-művészeti közösséget takar, amelynek tagjai egyenként már mindnyájan bejárták a könnyűzene különböző bugyrait, eldugott kluboktól kezdve jazz-tanszékeken át kereskedelmi tv-s műsorokig. Fiatal korukhoz képest sok tapasztalatot gyűjtöttek, és miután egymásra találtak, megszületett bennük az igény arra, hogy visszatérjenek azokhoz a dolgokhoz melyekért elkezdtek zenével foglalkozni: közlési vágy, felfedezés, kísérletezés, zenei humor, spontán megnyilvánulás. – áll a srácok hivatalos Facebook-os oldaluk leírásában!