Idén érkezik Tori Kelly debütáló albuma!

Kelly 2007-ben, akkor még 14 évesen kezdett el cover videókat feltölteni a YouTube-ra. Feltöltött anyagait azóta már több mint 86 millióan megnézték, és feliratkozóinak száma már túllépte az 1 milliót.
Az amerikai énekesnő jelentkezett az American Idol amerikai tehetségkutató 9. évadába, viszont még a Top24-be se sikerült bekerülnie. Ezekután rögtön dalokat kezdett írni, és még abban az évben felkérték a „We Are the World: The Next Generation” jótékonysági dal részvételére.
Első EP-je (Handmade Songs by Tori Kelly) 2012-ben jelent meg, erre a korongra 6 dal került fel. Eközben írtak róla a Teen Vogue, Elle és a Glamour magazinokban. 2013-ban kiadta második EP-jét „Foreword”, ezen pedig csak 5 dal szerepelt. Részt vett Ed Sheeran Madison Square Garden-i, illtve Sam Smith „In the Lonely Hour” elnevezésű turnéján, nem mellesleg énekelt már egy színpadon Ariana Grande-val is.
„Silent” című dala felkerült a The Giver (Az emlékek őre) filmzenei albumára. Jelenleg a Capitol Records kiadó vette szárnyai alá, és olyan nevekkel dolgozik együtt a közelgő első albumának munkálatai során, mint Pharrell Williams, Professor Green, Ed Sheeran és Max Martin!

facebook \ twitter \ instagram \ youtube \ vevo