Meghozta a karácsonyi hangulatot Sabrina Carpenter

Íme a fruitcake EP!

Karrierje legsikeresebb másfél évét tudhatja maga mögött Sabrina Carpenter: tavaly jelent meg az ötödik, emails i can’t send című albuma, melyről a Nonsense hamar az egyik legnagyobb slágere lett, idén indult el első saját európai turnéjára, és ha ez még nem lenne elég, jelenleg Taylor Swiftelőzenekaraként járja Latin-Amerikát, ahol több tízezres stadionokban lép fel. Az évet egy karácsonyi középlemezzel koronázza meg az énekesnő, mely garantáltan ünnepi hangulatba hoz.

fruitcake című EP-n 6 track kapott helyet, köztük a tavaly megjelent A Nonsense Christmas is. A dallista elég változatosra sikeredett, így mindenki megtalálhatja rajta a kedvencét: aki a pajkosabb és játékosabb szerzeményeket kedveli, azoknak a buy me presents lesz a befutó, akik nincsenek annyira oda a karácsonyért, azoknak az is it new years yet?-et ajánljuk, a white xmas pedig azoknak szól, akik inkább a tradicionális karácsonyi dalokat hallgatják az ünnepi időszakban.

Sabrina egyébként a napokban azt nyilatkozta, hogy már elkezdett dolgozni a hatodik albumán, így lehetséges, hogy előbb érkezik, mint gondolnánk.