Visszatér a mozivászonra Nick Jonas

Egyelőre azonban csak tesztüzemben játszák a filmjét.

Tesztüzembe helyezik Nick Jonas nagy visszatérését a mozivászonra: július 23. és 25. között 900 észak-amerikai moziban mutatják majd be a The Good Half c. drámát. A filmben Nick mellett Brittany Snow és Alexandra Shipp is szerepet kapott. Valószínűleg a promóciós ideje is közrejátszik abban, hogy a Jonas Brothers az egész EU/UK turnéjukat elhalasztotta.

A film tavaly júniusban került először bemutatása a Tribeca Fesztiválon, ahol többek között disztribútort keresett magának a csapat – az alkotója ekkor kiemelte, hogy teljesen független készítőként állt neki az anyagnak.

Nick lesz a film főszereplője, és egy író, Renn karakterét alakítja, aki hazautazik Clevelandbe az édesanyja temetésére. Újra egyesül a családjával – Brittany Snow játssza majd a nővérét, Matt Walsh alakítja jó szándékú apját, David Arquette pedig a mostohaapját – és új barátokkal találkozik, köztük Alexandra Shipp karakterével, akibe beleszeret, így kénytelen megbékélni a múltjával. Arról egyelőre nincs hír, hogy a 900 mozin kívül bemutatják-e máshol is az alkotást, de ha pozitív a közönség visszajelzése, szinte biztosak lehetünk benne, hogy egyre több ország kínálatában fog felbukkanni.