10 millió forintos bírságot kapott Lana Del Rey a Coachellán

Ő volt az egyetlen, akit megbírságoltak.

Pontosan 28 ezer dolláros bírságot szabott ki Lana Del Rey koncertje után Indio városának vezetése, mivel az énekesnő a Coachella második hétvégéjén egy igen szigorú szabályt szegett meg.

Lana, aki az első hétvégéjén a fesztiválnak Billie Eilisht, a másodikon Camila Cabello-t köszöntötte, mint meglepetés vendég, 13 perccel a hivatalos befejezés utánig koncertezett a második hétvégén. Ez egyébként nem hangzik annyira vészesen, csakhogy városnak egy olyan egyezménye van a fesztivállal, hogyha 5 perccel később lesz vége a nagyszínpados produkciónak az eredetileg éjjel 1 órás tilalomnál, akkor egy fix összegű, 20 ezer dolláros büntetést kell fizetnie az előadónak. Az öt percen felül pedig minden egyes perc 1000 dollárt ér, így jött ki a 28 ezres, azaz több, mint 10 millió forintos büntetés az énekesnőnek.

Ezen a hétvégén csupán Lanának sikerült ezt megugrania, aki 19 dallal érkezett a fesztiválra. Érdekesség, hogy a tavalyi évben az első hétvégén 117 ezer dollárnyi büntetést szedtek össze a fellépők, ami közel 44 millió forintot jelent.