© MUSICDAILY

Yungblud: 7 éves koromban molesztált egy orvos

Személyes témát dolgoz fel az énekes legújabb dala.

Új dallal jelentkezett az idei Szigeten is fellépő Yungblud, és ezúttal is egy nehéz és személyes témát dolgozott fel benne. A Hated című szerzemény ugyanis arról íródott, amikor kisgyerekként molesztálták, erről pedig soha senkinek nem beszélt – egészen ezidáig.

Amikor hét éves voltam, molesztált egy orvos. Soha senkinek nem mondtam el, csak a produceremnek, amikor ez a dal körvonalazódni kezdett. Ez a legszemélyesebb dolog, amit valaha is kiadtam, de ez nem azt jelenti, hogy lágy és szelíd. Attól messze áll

– írta a közösségi oldalain.

Bár a dal, és a hozzá készült videó is önmagáért beszélnek, az előadó azért kifejtette, mit szeretne pontosan átadni vele a hallgatóinak:

Végső soron arról szól, hogy felszabadítod magad a rossz élmények és a trauma alól. Hogy megtalálod a belső erődet. Hogy elfogadod a múltadat, a fájdalmat, és elég bátor vagy ahhoz, hogy ne ezek határozzák meg a jövődet.

Yungblud utoljára június elején jelentkezett új zenével, amikor is piacra dobta a Lowlife című dalát, nem sokkal előtte pedig azt nyilatkozta: sajnálja, hogy az elmúlt időszakban túl visszafogott lett a zenéje, de ez már a múlté.

Az biztos, hogy ez már egy új fejezet az előadó karrierjében, arról viszont egyelőre nincs hír, hogy mikor érkezik a következő albuma.