Ismét bebizonyította INNA, hogy ő a dance királynője

Íme a Just Dance

Az elmúlt pár év során nem tétlenkedett INNA, és rengeteg új zenével örvendeztette meg a rajongóit világszerte. Már idén is több kislemezt dobott piacta, a legutóbbi albuma pedig tavaly márciusban jelent meg, melynek most megérkezett a folytatása is. A Just Dance az énekesnő Dance Queen’s House sorozatának újabb felvonása, és annak is az első része.

6 új szerzemény kapott helyet a kiadványon, melyek közül az összes egy ütős dance track, amivel a román díva ismét bebizonyította, hogy ő a dance zene koronázatlan királynője. Ahogy a korábbi Dance Queen’s House albumok is, a Just Dance is úgy készül el, hogy INNA összeköltözött egy házba a kollaborátoraival, ahol egész nap a zenéjükön tudtak dolgozni.

IMÁDOM! IMÁDOM! Imádom a csapatomat, és hatalmas köszönettel tartozom a manageremnek, hogy összerakott minket, és kitalálta a zene készítésnek ezt az egyedi módját

– írta az énekesnő.

INNA-t idén nyáron hazánkban is elcsíphetjük élőben, méghozzá Szegeden, a június 1-3-ig tartó Deja Vu Fesztiválon, amire a jegyeket ide kattintva tudjátok beszerezni.