Az utolsó simításokat végzi a Jonas Brothers az új lemezükön, idén turnézni is fognak

Ezt mondják már majdnem egy éve.

Állítólag 2023. már tényleg a Jonas Brothers éve lesz. 2020-ban is már úgy nyilatkoztak, készen van egy lemezük, de akkor az ő terveiket is keresztbehúzta a koronavírus járvány, mint ahogy szinte az egész zeneiparét. 2021. végén is azt mondták, mindjárt jön a lemez, de csak akkor, ha el is tudnak menni turnézni vele.

Mostanában viszont egyre többet beszélnek az anyagról, ami mint kiderült, már el is készült. Nick Jonas a napokban Kelly Clarkson vendége volt, akivel egyébként szorosabb kapcsolatot is ápolt a The Voice c. műsor miatt. Most az énekesnő beszélgetős műsorának egyik sztárvendége volt, ahol többek között a srácok rezidenciájáról és a közelgő lemezről faggatta.

Később, még idén lesz egy turnénk. Nagyon izgatottak vagyunk, jelenleg a kampányokat tervezzük a lemezhez, a dalhoz – mindenhez.

Egyébként a 30 éves énekes viccelődött is azzal, hogy majd Kellytől kér tanácsot, hogyan menedzseljék a turnét a gyermekeikkel. Nick és Priyanka kislánya épp, hogy 1 éves, Joe és Kevin pedig 2-2 kislánnyal fog útra kelni.

Valószínűleg majd felhívlak egy-két tanácsért, hogy hogyan hozzuk össze. Kevinnek és Joenak már voltak gyerekei turnék alatt, nekem még soha.

Utoljára egyébként 2019-ben tarolták le az internetet visszatérő dalukkal, a Suckerrel, illetve lemezükkel is, a Happiness Begins-szel.