Még sosem csinált olyan zenét a Jonas Brothers, mint most

Új részleteket árultak el a munkálatokról.

Elég régóta mondogatják, hogy hamarosan visszatér a Jonas Brothers, és sokszor halljuk azt is, hogy még mindig dolgoznak a korongon. Most, viszont megint meséltek a nagy visszatérésről, ugyanis Nick Jonas a Man About Town c. magazinnak lesz a címlapsztárja az őszi kiadásban.

Néhány héttel ezelőtt Instagram oldalukon osztottak meg egy képet, ahol éppen stúdióznak annyi kommenttel, hogy készítik az új lemezt. Ehhez a képhez kommentelt Joe annyit, hogy „úgy érted, befejeztük a lemezt”, így ez már egy jó jel a bő 3 éves várakozás után.

Most például azt is megtudhattuk, hogy olyan dalszerző/producerrel dolgoznak együtt, aki készített már dalokat Miley Cyrus-nak, Selena Gomeznek, Ava Max-nek, Katy Perry-nek, Justin Biebernek és Halsey-nak is.

Egy teljesen új irányt vettünk fel, és a legjobb emberekkel kezdtünk dolgozni, akikkel a korunknak megfelelő hangzást tudtunk kidolgozni, szóval például Jon Bellion jó példa erre. Ugyanazon az úton jár, mint mi egyébként

– mesélte Nick Jonas a Man About Town magazinnak.

Az újdonsült és régimotors apukák úgy tűnik tényleg az utolsó simításokat végzik lemezükön, ugyanis azt pletykálják, hogy az új dalokkal hamarosan egy turnébejelentést is kaphatunk.