Majdnem meghalt Damiano a Måneskin új klipjének forgatásán

Megérkezett a The Loneliest videója.

Nagyjából egy hete dobta piacra a Måneskin legújabb dalukat, mely a The Loneliest címet kapta. A szívbemarkoló rock ballada biztosan felcsendül majd a banda jövő évi, budapesti koncertjén is, de addig is most megérkezett a hivatalos kisfilm hozzá. A videóban, amit egyébként a desio-i Tittoni Villában forgattak, egy temetésnek lehetünk a szemtanúi, melyről kiderül, hogy az énekesüké, Damiano-é, aki a klip története szerint vízbe fulladt.

Ennek fényében pár víz alatti jelenetet is mutatnak benne az előadóról, aki elárulta, hogy a felvételek közben nem volt elég elővigyázatos, aminek kis híján a valóságban is tragikus vége lett.

Súlyokat kötöttek rám, hogy elmerüljek a vízben, de két-három lépés után már túl mélyre mentem velük, és azt hittem, hogy tényleg meghalok

– nyilatkozta.

A tavalyi, budapesti MTV EMA díjátadót is megjárt banda 2023. május 16-án lép fel hazánkban, a Budapest Arénában, a koncertre pedig korlátozott számban még mindig lehet jegyet venni. A Loud Kids On Tour elnevezésű turné október 31-én, halloween napján veszi kezdetét az Egyesült Államokban, így mire elér hozzánk, már azt is tudni fogjuk majd, mire számíthatunk a show-tól.