Együtt stúdiózott Selena Gomez és Sabrina Carpenter

Közös dalon dolgozik a két sztár?

Lehetséges, hogy egyesíti az erejét Selena Gomez és Sabrina Carpenter, és közös dalon munkálkodnak. A két sztár ugyanis együtt stúdiózott, méghozzá a New York-i Electric Lady stúdióban, ahol ott volt Selena párja, a producer Benny Blanco is.

Bár mindketten igyekeztek inkognitóban elhagyni az épületet – talán azért, mert nem akarták, hogy idő előtt lehulljon a lepel a meglepetésről – a közelben lévő lesifotósoknak sikerült lencsevégre kapniuk őket.

Selena régóta dolgozik már a várva várt új albumán, amiről korábban azt nyilatkozta, hogy valószínűleg az utolsó lemeze lesz. Azt is elárulta, hogy egy igazán vidám anyaggal készül a rajongóinak, és azt szeretné megmutatni rajta, hogy mennyire boldog jelenleg, ezt pedig teljes mértékben alátámasztja a legutóbbi dala, a Love On.

Sabrina az elmúlt években igazi sikerszériát tudhat maga mögött. Bár karrierje kezdete óta már 5 albumot piacra dobott, a nagy áttörést mégis a 2022-es Emails I Can’t Send hozta meg számára, arról is a Nonsense című slágere. Azóta a Feather is nagyot ment, a legutóbbi, Espresso című kislemeze pedig egy csapásra a legnagyobb slágerévé vált.

A rajongók találgatnak: vajon egy teljesen új szerzeményen dolgozik együtt a két sztár? Vagy Sabrina Espresso című dalához készülnek kiadni egy közös remixet? Vagy csak a véletlen műve, hogy egy stúdióban voltak? A válaszra még várni kell, de reméljük, valamelyik az első két opció közül.