Vanessa Hudgens szívesen szerepelne az Amerikai Horror Sztoriban

Éles váltásba ugrana fejest a Netflix sikertrilógiájának, a Karácsonyi csereberének és a High School Musicalnek a főszereplője, Vanessa Hudgens. Igaz, a színésznőtől nem áll távol egyik műfaj sem, hiszen több alkalommal bizonyított, hogy nem véletlenül tart ott a karrierje ahol – de azért egy kőkemény horror alkotásban furcsa lenne látni.

Könnyen megvalósulhat, hogy a fentebb lefestett kép nem marad álom sokáig, ugyanis Hudgens az InStyle-nak adott interjújában mesélt arról, mennyire megszállottja a horror filmeknek, illetve magának a földöntúli élményeknek – ezt bizonyítja az is, hogy a hamarosan anyuka 2022-ben azt nyilatkozta, hogy tud beszélni bizonyos szellemekkel. A színésznő szívesen csatlakozna Ryan Murhphy sikersorozatához, az Amerikai Horror Sztorihoz, melynek legutóbbi évadában Kim Kardashian és Emma Roberts alakít óriásit.

Szívem szerint egy két arcú nőt játszanék… mint egy női Amerikai pszichó, de a lehető leggyönyörűbb változatban, és mindezt megfűszerezném elveszett lelkekkel és boszorkányokkal is.