A magyar rajongóknak üzent Madelaine Petsch

Hamarosan hazánkban is nézhetjük a Riverdale sztárjának új horrorját.

Május 16-ától nézhető hazánkban is a Hívatlanok: Első fejezet c. horrorfilm, melynek főszereplői nem mások, mint a Riverdale-ből ismert Madelaine Petsch, illetve a Teen Wolf – Farkasbőrben és a Kegyetlen nyár sztárja, Froy Gutierrez – az újragondolt film készüléséről több alkalommal is beszámoltunk már, mint például, amikor megérkeztek az első képek, vagy az első előzetes. Az alkotást egyébként a szomszédos Szlovákiában forgatták le.

A történet főhőse Madelaine karaktere lesz, aki a párjával (Gutierrez) átvezet az egész Egyesült Államokon, hogy a Csendes-óceán északnyugati partján kezdjenek új életet. Az autójuk azonban lerobban az Oregon állambeli Venusban, így az éjszakát egy félreeső Airbnb-ben kell tölteniük, ahol három maszkos idegen terrorizálja őket sötétedéstől hajnalig. A filmből a készítők egyből trilógiát terveznek csinálni, így a következő két részben nem várt és izgalmas csavarokkal bővítik majd ki a sztorit.

A film forgalmazója, az ADS Filmek közösségi média felületeiken tett közzé egy felhívást, amelyben a színésznő maga invitálja magyar a nézőket, hogy nézzék meg az alkotást – minket ez megnyert, ugye titeket is?