Forog a Wednesday 2. évada

Több szereplő nem tér vissza a folytatásban.

A Netflix nagysikerű szériája, a Wednesday végre folytatódik, jelentette be a streamer a hivatalos csatornáin. Arra is fény derült, hogy Románia helyett tényleg Írországban folytatódnak a munkálatok. Azt is megtudtuk, hogy kik térnek vissza és kik hagyják el a csapatot.

Természetesen Jenna Ortega visszatér Wednesday Addams szerepébe, mellette Catherine Zeta-Jones (Morticia), Luis Guzmán (Gomez), Isaac Ordonez (Pugsley), és Luyanda Unati Lewis-Nyawo is állandó szereplői lesznek a második etapnak. Szerencsére Emma Myers (Enid), Joy Sunday, Hunter Doohan (Tyler), Victor Dorobantu, Moosa Mostafa, Georgie Farmer, és Evie Templeton is látható lesz továbbra is a képernyőn.

Annyi biztos, hogy Percy Hynes-White, akit egyébként Xavier szerepében láthattunk, nem tér vissza. Láthatjuk még majd Billie Pipert, Evie Templetont, Owen Paintert, és Noah Taylort is. Christopher Lloyd, Joanna Lumley, Frances O’Connor, Haley Joel Osment, Heather Matarazzo, Joonas Suotamo pedig egy-egy kisebb szerepben ugranak be a sorozatba. A második évad 2025-ben érkezhet legkorábban.