Képek: így festettek kedvenceink a 2024-es Met-gálán

A téma idén az idő kertje volt.

Minden évben május első hétfőjén rendezik meg a divatvilág legnevesebb eseményét, a Met-gálát, és ez idén sem volt másképpen. A téma mindig a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeum időszakos kiállításához igazodik, mely ezúttal a Sleeping Beauties: Reawakening Fashion, vagyis Csipkerózsikák: A Divat Újjáéledése, a dresscode pedig ennek fényében a Garden of Time, vagyis az idő kertje volt.

Nem meglepő módon rengeteg virágos darabot láthattunk a MET lépcsőjén felvonulni, de sok sztár ennél kreatívabb módon kivitelezte a témát. Camila Cabello például egy igazi jégtömböt fogott a kezében, mint egy táskát, ami a gála végére szépen el is olvadt. Doja Cat a legtöbbet használt növényt, a pamutot vette alapul a megjelenéséhez, és egy hosszú, fehér pólóban érkezett az eseményre, melyet hajzselében kentek be, hogy vizes hatást keltsen.

A gálának egy meglepetés fellépője is volt, méghozzá nem más, mint Ariana Grande, aki a témához illően a Csipkerózsika betétdalával, a One Upon a Dream-mel kezdte a hat dalos koncertjét. Az énekesnő előadta még az Into You, a 7 rings, most először a the boy is mine, a we can’t be friends (wait for your love), szintén először a yes, and? című slágereit, zárásul pedig Mariah Carey és Whitney Houston duettjét, a When You Believe-et énekelte, amihez Cynthia Erivo csatlakozott hozzá a színpadon.

Nézzük is, mit viseltek kedvenceink a gálán!

Ariana Grande
Zendaya
Dua Lipa
Lana Del Rey
Sydney Sweeney
Dove Cameron és Damiano David
Doja Cat
Nicki Minaj
Jonathan Bailey
Nicholas Galitzine
Demi Lovato
Camila Cabello
Sabrina Carpenter
Barry Keoghan
Jennifer Lopez
Ed Sheeran
Cardi B
Lil Nas X
Shakira
Lizzo
Gigi Hadid
Bad Bunny
Taika Waititi és Rita Ora
Anna Wintour
Troye Sivan
Nicole Kidman
Gwendoline Christie
Jennie a Blackpinkből
Raye
Jack Harlow
Amanda Seyfried
Sarah Jessica Parker
Kendall Jenner
Madelyn Cline
Sarah Paulson
Cynthia Erivo
Camila Mendes
Rosalía
Kylie Jenner
Tyla
Josh O’Connor
Kim Kardashian
Cara Delevingne
Chase Stokes és Kelsea Ballerini
Simone Ashley
Charli XCX
Karol G
Kylie Minogue
Christian Cowan és Sam Smith
Mike Faist
Lea Michele