Eredetileg Ariana Grande énekelt volna a Despacito remixben

Végül Justin Biebert hallhattuk benne.

A 2017-es év legnagyobb slágere kétségkívül Luis Fonsi és Daddy Yankee közöse, a Despacito volt, a Justin Bieber közreműködésével készült remix pedig csak még népszerűbbé tette a dalt. Azonban most kiderült, hogy nem Justin volt a Puerto Ricó-i énekes első választása a remixhez, hanem egy másik világsztár, Ariana Grande.

Luis a The Interview with Yordi Rosado podcastben árulta el, hogy először Arianával próbálták felvenni a kapcsolatot az akkori menedzserén, Scooter Braunon keresztül, hogy érdekelné-e a közreműködés, de választ egyáltalán nem kaptak rá.

Beszéltünk Scooter Braunnal, aki akkoriban Ariana Grande menedzsere is volt, és mondtuk neki, hogy szuper lenne, ha csatlakozna Ariana hozzánk a remixben. Fogalmam sincs, miért, de soha nem kaptunk választ a felkérésre

– mesélte.

Valószínűleg soha nem fogjuk megtudni, hogy Arianának nem tetszett a dal, vagy pedig Scooter nem továbbította neki a felkérést, annyi viszont biztos, hogy Justin maga akart részese lenni a tracknek.

Az énekes az akkori turnéja során hallotta először a slágert, és nagyon megtetszett neki, így megemlítette Scooternek, hogy szeretne énekelni a remix változatában. A menedzser pedig már ismerte a dalt, hiszen Luisék még ezelőtt keresték fel azzal, hogy Arianával szeretnék felturbózni a közösüket.

A remix a mai napig több, mint 1,7 milliárd streamet tudhat magáénak a Spotifyon, és számos rekordot döntött meg a megjelenését követően.