Bejelentette a negyedik albumát Camila Cabello

A lemez június végén érkezik.

Márciusban tért vissza Camila Cabello az I Luv It című kislemezével, mellyel teljesen új stílust villantott. Szőkére festette a haját, és az eddigi többnyire latin beütésű zenéje helyett ezúttal a hyperpop felé kacsingatott. Már akkor megtudhattuk, hogy az új albuma címe C, XOXO lesz, most pedig a megjelenés dátumáról, és a borítójáról is lerántotta a leplet.

Az énekesnő negyedik lemeze kevesebb, mint két hónap múlva, június 28-án kerül a boltok polcaira, és ez lesz az első anyaga, melyre rákerül a kis matrica, ami a szülőket figyelmezteti arra, hogy szókimondó tartalom található rajta.

A sztár korábban elárulta, hogy a dalok szinte egy karakter szemszögéből íródtak, mégis úgy érzi, ez az eddigi legönazonosabb munkája, amivel bizonyos értelemben a gyökereihez tér vissza.

Hosszú folyamat volt, mire elkészült a lemez. Ott kezdődött az egész, hogy szerettem volna visszatérni oda, ahonnan indultam, vagyis csak egyedül üldögélni, és visszaszerezni a kezdeti szenvedélyem a dalszerzés iránt

– mesélte a Call Her Daddy podcastben.

Camila nem bánja, ha az emberek furának gondolják a visszatérését, mi több, ez volt a célja vele. Elmondása szerint volt, hogy régebben kiadott olyan dalokat, amiket nem tartott elég furának, és ez zavarta, az új lemezén azonban teljes mértékben szabadjára engedi a fura énjét.

Úgy gondolom, hogy elég fura ember vagyok, ezért az olyan zenét szeretem, ami fura, és akkor vagyok a legbüszkébb magamra, ha ilyen zenét sikerül csinálnom

– árulta el Zane Lowe-nak.

Az énekesnő legutóbbi korongja, a Familia 2022-ben jelent meg, és olyan slágereket hallhattunk rajta, mint a Don’t Go Yet, vagy éppen az Ed Sheerannel közös Bam Bam. Az első szólóalbumát 2018-ban dobta piacra Camila címmel, melyet egy évvel később már követett is a második, a Romance.

Camila egyébként pár hete Lana Del Rey meglepetésvendége volt a Coachellán, ahol először adta elő élőben a C, XOXO felvezető kislemezét, az I Luv It-ot.