Üdvözöl Tones and I az elmegyógyintézetben!

A Welcome To The Madhouse fantasztikusan mutatja be az ausztrál énekesnő munkásságát. A 14 ízig-vérig Tones And I trackben zseniálisan egészítik ki egymást a lüktető pop stílusjegyek, a lágyabb zongorabetétekkel felvértezett zenei alapok és a karakteres vokálok. A dalokat egytől-egyig Tones And I írta és nagyon őszinte szerzemények születtek.

Ez az album a folyamatosan változó belső érzéseimre reflektál. Vannak dalok, amik még a Dance Monkey előtt íródtak, amikor még nem tudtam, jó-e ha utcazenélek. Vannak számok, amik elhunyt jó barátomről, „T”-ről szólnak és arról, hogy nem akarok foglalkozni azokkal az érzéseimmel. Néhány szám megnevettet, néhány megsirat. Nincs egy egységes témája az albumnak – mindegyik szerzemény egyedi és azt mutatja be, ahogy az írása közben éreztem magam

– mesélte az énekesnő.

Tones And I két évvel ezelőtt robbant be a köztudatban táncoló majmos dalával – a Dance Monkey világszerte óriási sikert aratott, hazánkban is hetekig uralta a rádiós toplistákat. A hirtelen népszerűségre szert tevő énekesnő itt nem állt meg, sorra jelentkezett olyan jobbnál jobb trackekkel, mint a Ur So F**kInG cOoL, vagy a Fly Away.

Legutóbb Cloudy Day című újdonságát mutatta be, mint az új lemez előfutára. A választás jó döntés volt, hiszen első hallás óta tűkön ülve vártuk az új albumot!