Selena Gomezről szól Taylor Swift egyik új száma!?

Elég nagy esély van rá!

Pár napja derült égből villámcsapásként érkezett a bejelentés, miszerint Taylor Swift a „folklore” után újabb albummal érkezik idén, azóta pedig már világszerte elérhető az „evermore”, és hasonló fogadtatásban volt része, mint az elődjének: Spotify-on a megjelenést követő első 24 órában a második leghallgatottabb női album lett. Hogy melyik az első? A „folklore”, szintén Taylortól.

Természetesen a rajongók azonnal elkezdték fejtegetni egy-egy dal jelentését, és a „dorothea”-val kapcsolatban egy igencsak érdekes teória látott napvilágot. Egy Twitter-felhasználó, @kbyerevival szerint ugyanis a szám nem másról szól, mint Taylor egyik jó barátnőjéről, Selena Gomezről, így szépen le is vezette, hogyan jutott erre a következtetésre. Tudjuk, hogy az énekesnő valós és kitalált karakterekről is írt mind a „folklore”, mind az „evermore” korongokon, így abszolút nem kizárt, hogy a szerzeményt tényleg Selena ihlette. Nézzük, mivel tudjuk ezt alátámasztani!

1. Selena egyik kedvenc filmje az „Óz, a csodák csodája”

Selena még 2017-ben árulta el Twitter oldalán, hogy az egyik kedvenc filmje az 1939-es klasszikus, az „Óz, a csodák csodája”. A filmben a főszereplőt Dorothy-nak hívják, míg Taylor karakterét Dorotheának, a két név pedig túlságosan hasonló ahhoz, hogy véletlen egybeesés legyen.

2. A „when we were younger, down in the park” sor

Selena és Taylor egy parkban 2013-ban.

3. A „making a lark of misery” sor

Selena ekkoriban Justin Bieberrel volt együtt, ami, mint tudjuk, nem sült el jól, és később mindketten belátták, hogy egy mérgező kapcsolat volt. Mivel régóta barátok, így Taylor valószínűleg sokat hallott a kapcsolat ne feltétlenül vidám részleteiről, már akkoriban is.

4. A „you got shiny friends since you left town” sor

Selena második albuma megjelenése után egy időre elvonult a nyilvánosság elől, vagyis mondhatni maga mögött hagyta azt a világot, amiben gyerekkora óta létezett. Azt is tudjuk, hogy a legközelebbi barátai nagy része mára már nem hírességek, hanem hétköznapi emberek, akik mindig is kitartottak mellette.

5. A „a tiny screen’s the only place I see you now” sor

Mindketten rettentően elfoglaltak voltak az elmúlt években, majd pedig a vírusjárvány miatt is egy ideje nem találkoztak személyesen, legalábbis nem tudunk róla. Selena főzőműsorában azonban feltűnt Taylor is, bár ekkor is csak egy kis képernyőn, mint ahogy a dalban is énekli.

6. Az „and if you’re ever tired of being known for who you know” sor

Selena neve gyakran tűnik fel Justin Bieberé mellett, ráadásul még évekkel a szakításuk után is sokszor utalnak rá úgy, mint „Justin Bieber exe”. Elég fárasztó lehet, mikor mindig valaki máshoz kötik az ember nevét, ezzel pedig Taylor is teljesen tisztában van, hiszen vele is előfordult már párszor ilyesmi.

7. A „you’re a queen selling dreams, makeup and magazines” sor

Selena egy királynő, szóval az első része teljesen magától értetődő. Idén debütált a sminkmárkája, a Rare Beauty, és ennek, illetve az új lemezének az apropóján is rengeteg magazin címlapján szerepelt ebben az évben. Taylor természetesen bármit megvenne Selenától, de őszintén, ki nem!?

8. A „your mom and her pageant schemes” sor

Selena kiskorában rengeteg gyerek-szépségversenyen vett részt, melyre az anyukája sminkelte, mivel akkoriban sminkesként tevékenykedett.

9. A dal címe

Selena a 2016-os „Hogyan gondozd felebarátodat” című filmben egy Dot nevű karaktert alakított, ami a Dorothy név becézése – így már két okból is hozzá lehet kötni a Dorothea nevet.

Na persze még ezek után sem 100%-ig biztos, hogy Selenáról szól a dal, de a bizonyítékokat szemügyre véve azért elég nagy esély van rá.