Rolling Stone

LISTA: Lizzo top 5 fellépése

Hihetetlen, mit művel ez a nő a színpadon!

Ma ünnepli 32. születésnapját a többszörös Grammy-díjas Lizzo, aki nem csak a slágereiről, de az őrületes performanszairól is méltán híres. Most összegyűjtöttük az énekesnő top 5 fellépését, melyek láttán garantáltan mégjobban fogunk rajongani érte. 

Truth Hurts & Good As Hell (MTV VMA, 2019)
https://youtu.be/Uo0RK_olDb4

Lizzo tornádóként söpört végig az egész díjátadón, mégpedig a legjobb értelemben! Egy igazi örömünnep volt a fellépése, melynek a közepén még egy beszédet is tartott arról, hogy szeressük önmagunkat. A színpad közepén található hatalmas fenék pedig már csak hab a tortán.

Jerome (AMA, 2019)

Egy teljesen másik oldalát mutatta meg Lizzo, mikor testez simuló body helyett egy pufi ruhában, fenékrázás helyett egy helyben állva énekelte el egyik balladáját az AMA-n. Legnagyobb örömünkre a hangját teljesen kieresztette, a látványért pedig a közönség volt felelős, melynek minden egyes tagja vakuval világított a színpad felé.

Juice (Sirius XM, 2020)

Mi is lehetne nagyobb buli annál, ha Lizzo előadja a Juice-t? Hát az, hogyha Harry Styles-al közösen adják elő. A közönség igencsak meglepődött, mikor a brit énekes felsétált a színpadra, és bár elsőre furcsa párosnak tűnnek, rettentő jól működik köztük a kémia a színpadon. 

Cuz I Love You (BBC Radio 1 Live Lounge, 2020)

Ilyen az, mikor nincs semmi körítés, és az egész performanszot Lizzo hangja viszi el! Az extravagáns koreográfiák és színes színpadképek mellett nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy ha kell, a ház tetejét is képes leénekelni erőteljes hangjával az énekesnő.

Truth Hurts (BET Awards, 2019)

Színpadkén szempontjából ez a fellépés mindent visz. Lizzo egy hatalmas esküvői torta tetején, menyasszonyi ruhában jelenik meg a színpadon, majd elszabadul a buli, és fenékrázástól kezdve fuvolázásig minden történik a díjátadón. Nem túlzás azt mondani, hogy karrierje egyik legjobb fellépése ez.